boş yumurtalar

keta

Uzman Üyemiz
Adı
NURETTİN
Soyadı
KIR
uzun zamandır uğraşıp eş tututurduğum 3 çiftim 14 yumurta yaptı bugün kontrol ettiğimde maalesef hpesi boştu. :( :( :(

mmurat

Üyemiz
Adı
murat
Soyadı
tunç
sanırım bir sorun var ama o sorunu bulmanız gerekiyor. yoksa hepsinden boş çıkma şansı olmazdı...?

besyo26

Uzman Üyemiz
Adı
AHMET
Soyadı
ÇETİN
benimde öyle bir çiftim var.1 batın 7 yumurtadan 4 çıkartıyor.1 batın 10 yumurtadan 10 uda boş.bakalım bilal abiden diazyme 256 aldım yeni kullanmaya başladım.sonuçları ne olacak.paylaşırım sizinle..ilk kuluçka ise kuşlarınızın sorun etmeyin bazen olabiliyor.diğer kuluçkalar önemli.

Kara Erbay

Uzman Üyemiz
Bence kafes dizayınız nasıl tüneklerin durumu nedir yada erkek kuşunuzda problem var gibi.

gozturk

Uzman Üyemiz
Adı
Gürkan
Soyadı
ÖZTÜRK
Arkadaşlar diazyme bu işi tek başına çözmez...Bende kullanıyorum ürünü ancak bilinmelidir ki boş yumurtlayana ver hemen doldursun tarzı bir ürün değildir...

erensoyturk

Takipçi Üyemiz
Adı
EREN
Soyadı
SOYTURK
Gürkan ÖZTÜRK' Alıntı:
Arkadaşlar diazyme bu işi tek başına çözmez...Bende kullanıyorum ürünü ancak bilinmelidir ki boş yumurtlayana ver hemen doldursun tarzı bir ürün değildir...
+1 doğrudur

besyo26

Uzman Üyemiz
Adı
AHMET
Soyadı
ÇETİN
gürkan bey ne yapılması gerek peki.bütün şartlar iyi ise??

sezgin

Uzman Üyemiz
Adı
Sezgin
Soyadı
Anıl
Bütün şartlar iyi diyorsunuz ama şartların iyi olmasında geriye kalan tek şey kısırlık bence şartlarda bi problem var bakım programını yazarsanız bide kafeslerin resimlerini eklerseniz bi sorun mutlaka çıkar eğer kısırlık yoksa

kemal akbulut

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ww.muhabbetkusuureticileri.com
Adı
Kemal
Soyadı
Akbulut
KARDEŞ BİLMECE GİBİ KONU AÇMIŞSIN  HER YUMURTADAN YAVRU ALSA İDİK YER GÖK KUŞ OLURDU ÇİFTLERİN KAÇ AYLIK YADA KAÇ YAŞINDA HAYVANLARA NE VERİYOR NE İÇİRİYORSUN EŞ TUTTU DA ÇİFTLEŞTİKLERİNİ GÖRDÜNMÜ ERKEK DİŞİ İLEMİ DİŞİ ERKEKLEMİ ÇİFTLEŞİYOR ISISI NASIL HAYVANLAR SAĞLIKLIMI YUM İŞARETLEDİNDEMİ KONTROL ETTİN KAŞ GÜNLÜK KONTROL ETTİN GİBİ BİR ÇOK NEDENLERİ VARDA VAR GİBİ YENİ TUR YENİ BİLET DİYEREK SABIR HAKKINI HELAL ET SLM

KurKur

Uzman Üyemiz
Adı
Yılmaz
Soyadı
KURŞUN
Ahmet ÇETİN' Alıntı:
bütün şartlar iyi ise??
  Ahmet bey şartların iyi olduğuna nasıl kanaat getirdiniz ?
  Ortamdaki diğer kuşlar dolu dolu yumurtlarken sadece o üçü mü boş yumurtluyor ?
  Bu konuda Di-a-zyme den medet ummayınız..

keta

Uzman Üyemiz
Adı
NURETTİN
Soyadı
KIR
şartlar şöyle ortam ısısı 20-21 derece haftada iki gün mama bir gün aminosol vitamin bir gün semizotu bir gün sularına elma sirkesi katıyorum.mamaya bira mayası kekik ve harnup tozu ekliyorum.yem olarakta vivid kullanıyorum.ayrıca çiftleştiklerini gördüm.hatta dişi her yuvadan çıkışta çiftleşiyorlardı.yumurtalaı 15 gün sonra kontrol ettim.

keta

Uzman Üyemiz
Adı
NURETTİN
Soyadı
KIR
Yılmaz Bey ısıtcı olarak termostatalı yağlı radytör kullanıyorum.ayrıca ısı ve nem ölçer var ısıyı özellikle takip ettim 19 dereceye düştüğünde ısıtıcı devreye giriyor.çok şükür hastalık durumuda yok ama bahsettiğim 3 çiftiminde ilk kuluçkaları.alakanız için çok teşekkür ederim.

asya

Üyemiz
Adı
Cihan
Soyadı
Ahlat
Birde sularına haftada birkaç gün bal karıştırp verin bakalım ben çok faydasını görüyorum.