S sonerkp Uzman Üyemiz Katılım 24 Tem 2012 Mesajlar 705 Konum Ankara Adı Soner Soyadı DURMUŞ 8 Kas 2012 #1 Arkadaşlar ışık kontrolü yaptigim yumurtaların 3 ü boş 1 i doluydu diğerlerini attım. Dişi o dolu yumurtaya yatmaya devam edermi?
Arkadaşlar ışık kontrolü yaptigim yumurtaların 3 ü boş 1 i doluydu diğerlerini attım. Dişi o dolu yumurtaya yatmaya devam edermi?
K kemal akbulut Uzman Üyemiz Katılım 18 Eki 2010 Mesajlar 2,034 Konum Muğla Marmaris Web sitesi ww.muhabbetkusuureticileri.com Adı Kemal Soyadı Akbulut 8 Kas 2012 #2 KAÇIMCI KULUÇKASI EĞER YUM ALMANI YADIRGARSA YATMAYA BİLİR AMA DÜŞÜK İHTİMAL BAŞKA ÇİFTİN ALTINDA YUM VARSA PAYLAŞTIR YANI KAYDIR SLM
KAÇIMCI KULUÇKASI EĞER YUM ALMANI YADIRGARSA YATMAYA BİLİR AMA DÜŞÜK İHTİMAL BAŞKA ÇİFTİN ALTINDA YUM VARSA PAYLAŞTIR YANI KAYDIR SLM
S Sıddık Uzman Üyemiz Katılım 11 Haz 2011 Mesajlar 3,277 Konum Ankara Adı Sıddık Soyadı Yamaç 9 Kas 2012 #3 Atmasanda olurdu.Dişi yadırgayabilir.Slm
S sonerkp Uzman Üyemiz Katılım 24 Tem 2012 Mesajlar 705 Konum Ankara Adı Soner Soyadı DURMUŞ 9 Kas 2012 #4 dişi yatıyordu yine sıkıntı olmasın diye altında şimdilik 2 yumurta daha koydum. 3 yumurtayla devam ediyor zaten ilk kuluçkası ve salı günü kuluçkası bitiyor.
dişi yatıyordu yine sıkıntı olmasın diye altında şimdilik 2 yumurta daha koydum. 3 yumurtayla devam ediyor zaten ilk kuluçkası ve salı günü kuluçkası bitiyor.