B Bugra_sari Üyemiz Katılım 8 Ara 2012 Mesajlar 61 Konum eskişehir Adı buğra Soyadı sarı 8 Ocak 2013 #1 daha çok verim alabilirim ?
B Bugra_sari Üyemiz Katılım 8 Ara 2012 Mesajlar 61 Konum eskişehir Adı buğra Soyadı sarı 8 Ocak 2013 #2 :-\
V Vedat ŞEN Uzman Üyemiz Katılım 14 Eyl 2012 Mesajlar 1,085 Konum İstanbul Adı Vedat Soyadı ŞEN 8 Ocak 2013 #3 Salmalarda hastalık durumu olduğunda önüne geçemeyebilirsin eğer yok iyi bakarım diyorsan o başka.. Fakat ben box terih ederin..
Salmalarda hastalık durumu olduğunda önüne geçemeyebilirsin eğer yok iyi bakarım diyorsan o başka.. Fakat ben box terih ederin..
K kemal akbulut Uzman Üyemiz Katılım 18 Eki 2010 Mesajlar 2,034 Konum Muğla Marmaris Web sitesi ww.muhabbetkusuureticileri.com Adı Kemal Soyadı Akbulut 8 Ocak 2013 #4 AZ KUŞ BOX ZAMANI GELDİĞİNDE SALMADA DINLENDIRME SLM
B Bugra_sari Üyemiz Katılım 8 Ara 2012 Mesajlar 61 Konum eskişehir Adı buğra Soyadı sarı 8 Ocak 2013 #5 olabilir salmada üretim yapanlarda var forumda ama iyi bakıyorlardır bide düşünceme göre salmadaki maliyet daha ucuz
olabilir salmada üretim yapanlarda var forumda ama iyi bakıyorlardır bide düşünceme göre salmadaki maliyet daha ucuz
P polat6473 Yeni Üyemiz Katılım 9 Ocak 2013 Mesajlar 9 Konum uşak banaz Adı bülent Soyadı sezer 9 Ocak 2013 #6 arkadaşım ben daha önce ikisini de yaptım ama bana sorarsan box derim çünkü herşey kontrol altında tamam biraz zaman alır maliyeti olur ama ilerde bunlara deger sen en iyisi çevrende varsa her ikisini de incele kendine uygun olanı seç başarılar
arkadaşım ben daha önce ikisini de yaptım ama bana sorarsan box derim çünkü herşey kontrol altında tamam biraz zaman alır maliyeti olur ama ilerde bunlara deger sen en iyisi çevrende varsa her ikisini de incele kendine uygun olanı seç başarılar
C cahit038 Takipçi Üyemiz Katılım 9 Kas 2012 Mesajlar 145 Konum kayseri Adı cihat Soyadı avcıoğlu 9 Ocak 2013 #7 BOX
X xxxxfurkanxxxx Üyemiz Katılım 31 Ara 2012 Mesajlar 25 Konum istanbul Adı furkan Soyadı temiz 9 Ocak 2013 #8 Salma