box mı kafes mi?yardım

titandevil

Yeni Üyemiz
Adı
emre
Soyadı
Hüner
25 30 çiftlik bir üretimde box mı uygun olur yoksa kafes mi görüşlerinizi artılarını eksilerini söylerseniz simdiden teşekkürler ;D ;D

ONUR ÇÖKELEKOĞLU

Uzman Üyemiz
Adı
ONUR
Soyadı
ÇÖKELEKOĞLU
sakın kafese bulaşma kardeş temizlemek canından bezdirir box çekmeceli ve pratik kiracı olmasam bxtan şaşmazdım 16 çift kuşun temizliği belimi büküyo 30 çift dahada zordur

SAYLÜ

Uzman Üyemiz
Adı
ilyas
Soyadı
merdin
bende 50 takım var ben box kafesler kullanıyorum temizlik düzen en önemli olanlardan bir taneside göz zevki bi tel kafeslere bakmak var birde boxlara daha kullanışlı

tebessum01

Üyemiz
Adı
ERCÜMENT
Soyadı
KIZILTOPRAK
Onur ÇÖKELEKOĞLU' Alıntı:
sakın kafese bulaşma kardeş temizlemek canından bezdirir box çekmeceli ve pratik kiracı olmasam bxtan şaşmazdım 16 çift kuşun temizliği belimi büküyo 30 çift dahada zordur
katlı cekmecelı tel kafeslerde  mevcut maddıyat olarak daha da  uygun gelebılır.

faruk_79

Uzman Üyemiz
Adı
FARUK
Soyadı
ŞANLI
katlı cekmecelı tel kafeslerde  mevcut maddıyat olarak daha da  uygun gelebılır

PROGRAMCI

Uzman Üyemiz
Adı
HALİL İBRAHİM
Soyadı
ÇABUK
bende box kafes öneririm pvc yaptıracak gücünüz yoksa mdf yaptırabilirsiniz daha uyguna geliyor hayırlı olsun şimdiden

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Üretim açısından her zaman box daha iyidir

kotkafa

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Günay
Soyadı
Dönmez
60x40x45 tel kafeslerde üretim yapıyorum, tel kafes seçmemin tek sebebi sıcak memlekette yaşamam ve dolayısı ile kuşlarımın konforu. Antalya veya diğer güney illerinde box üretimi kolaylıktan çok ızrab olur.

Salih KARAVUŞ

Takipçi Üyemiz
Adı
SALİH
Soyadı
KARAVUŞ
kardeş karar senın bende 3 cıft var hobı olarak bakıyorum bende box kafes kullanıyorum temızlık acısında tek gecerım

bak bır hafta once kuslarımı ve kafesımı bıt bastı kusları normal kafese aldım box kafesı soktum bır guzel yıkadım ılacladım bır haftadır catıda yagmurun altında duruyor ahşap olsa buna mumkun degıl dayanamazdı

ayrıca sadece bıt ıcın degıl ılerde allah gostermesın bı hastalık vırus bulaşşa her seyı sokup detaylı bır sekılde temızlıyebılırsın ama dıgerlerınde bunu yapabılırmısın bılemıyorum

pvx kafes tek gecerım

titandevil

Yeni Üyemiz
Adı
emre
Soyadı
Hüner
teşekkür ederim bilgilerinize pvc baya pahalı mdf den yapcam artık aralık kalan kısımlara da silikon sıkarım sıkıntı olmaz diye dusunuyorum bıtlenır falan olursa artık dolaplara yaglı boya atarım oda temızlık olur