Boyalı muhabbet kuşları.

Kazım66

Takipçi Üyemiz
Adı
KAZIM
Soyadı
TOPRAKSEVEN
Geçen gün petshopta gördüm bu kuşları.. Hangi tür boya ile boyamışlar bilmiyorum ama  rağbet fazlaydı. Kuşlarda oldukça sağlıklı görünüyorlardı.

YusufYıldız38

Üyemiz
Adı
Yusuf
Soyadı
Yıldız
Zaten Allah özene bezene yaratmış muhabbet kuşlarını, amaçları ne bunların anlamak mümkün değil.

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
bilinen bir durumdur
bazı petshoplar kuşları farklı renklere boyayıp satıyorlar...
para para para...

Kazım66

Takipçi Üyemiz
Adı
KAZIM
Soyadı
TOPRAKSEVEN
kuşlar tüye girip yeni tüylerini çıkarmadan satmaları gerekiyor sanırım. yoksa yeni çıkan tüylerle hoş olmayan renk kombinasyonu ortya çıkacak sanırım :)

shartz

Takipçi Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
BOZDOĞAN
yazık ya şu kuşlara. zaten muhabbetlerin rengarenk çeşitleri var. ne gerek var boyamaya. allah bunları bildiği gibi yapsın

muhendis155

Uzman Üyemiz
Adı
İSA
Soyadı
YAYILKAN
civciv boyar gibi boyamışlar herhalde kalıcı değildir sanırım. tüy değişiminde değişecektir.

trharekat

Uzman Üyemiz
Adı
İBRAHİM
Soyadı
ÇOPUR
doğal renkleri daha güzel bune böyle oyuncak gibi satan kadar alanda da problem var demek ki  neeee  neeee  crazy

Umut Ergün

Uzman Üyemiz
Adı
Umut
Soyadı
Ergün
Kuşlar zaten rengarenk ne gerek var bunlara ya Para kazanmak ıcın hayvanları boyuyular  neeee

canan numan

Uzman Üyemiz
Adı
canan
Soyadı
numan
Bende gördüm kırmızılısını hastamı oldularda ilaçlamışlar bunları dedim. Yok abla gıda boyası dediler.

ebubünyamin

Uzman Üyemiz
Adı
Abdullah
Soyadı
Ademoğlu
Boyalı civcivlerin pek uzun yaşamadığı söyleniyor. Aynı durum bunlar içinde geçerli olabilir. Satın almamak en güzel çözüm olsa gerek.

VusLat.*

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Cihat
Soyadı
Yiva
Abdullah ADEMOĞLU' Alıntı:
Boyalı civcivlerin pek uzun yaşamadığı söyleniyor. Aynı durum bunlar içinde geçerli olabilir. Satın almamak en güzel çözüm olsa gerek.
Boyalı 3 civciv almıştım küçükken 2sini tavuk yaptım da muhabbet kuşlarının o kadar dayanıklı olacaklarını sanmıyorum.

kotkafa

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Günay
Soyadı
Dönmez
yeşil kuşları petçiler pek sevmiyor ya...anlaşılan ellerinde patlayan yeşilleri civciv boyar gibi boyamakta bulmuşlar çareyi...daha neler görcez bakalım.