Boyalı muhabbet kuşları.

yosuncan1

Uzman Üyemiz
Adı
fatih
Soyadı
mansız
Abdullah ADEMOĞLU' Alıntı:
Boyalı civcivlerin pek uzun yaşamadığı söyleniyor. Aynı durum bunlar içinde geçerli olabilir. Satın almamak en güzel çözüm olsa gerek.
aynen bir ara küçük kardeşime boyalı 5 civciv aldık 2 ayı çıkarabilen sadece 1 tane oldu .

Yazar

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Müslüm
Soyadı
GÖYCE
Ticaret uğruna hayvanları kılıktan kılığa sokan insancıklar ..!!  :-\
Boyalı civciv gördüm de boyalı muhabbete rastlamadım. Ticaretin kölesi olmak böyle bir şey olsa gerekk  :-\ :-\

PePiPoLLu

Takipçi Üyemiz
Adı
Tamer
Soyadı
Kılıç
Arkadaşlar eğer bu tarz bi durumla karşılaşırsanız en yakın tarim bakanlığı bürosu yetkilileri ile görüşüp şikayet dilekçesi verin ve dilekçenizi takip edin. Eskisi gibi değil artık. Adamın ruhsatını iptal ederler anında.

FATÜH ÖZDEMÜR

Takipçi Üyemiz
Adı
FATIH
Soyadı
ÖZDEMIR
bu hayvanlara böyle eziyet edenleri.boya kovasına sokup sokup çıkartacaksın.allah c.c. cezalarını versin.

tenekeee

Uzman Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
YILMAZ
Allah yaratmış ama insanlar ise beğenmiyor, küfre düşmekten başka bir şey değil bu.
Yazık günah.

ismail yüce

Uzman Üyemiz
Adı
T C İsmail
Soyadı
YÜCE
Tamer KILIÇ' Alıntı:
Arkadaşlar eğer bu tarz bi durumla karşılaşırsanız en yakın tarim bakanlığı bürosu yetkilileri ile görüşüp şikayet dilekçesi verin ve dilekçenizi takip edin. Eskisi gibi değil artık. Adamın ruhsatını iptal ederler anında.
+1

Kadem Karaman

Üyemiz
Adı
Kadem
Soyadı
Karaman
--- Kafesin içindeki florasan lamba nedir peki? Yazık günah değil mi?

caliskan4036

Üyemiz
Adı
rahmi
Soyadı
çalışkan
para insana anasını bile sattırır valla yazık şu kuşların haline bak. ben böyle kuşları görsem lafı hemen sokarım. ahirette dikdetiğini geçirir size derim.

gkyksr

Takipçi Üyemiz
Adı
Gökay
Soyadı
Küser
Abi sen bu petshop un adresini yazıp verebilirmisin bana hangi şehirde olduğu farketmez...

Serghyinho

Üyemiz
Adı
SerHaT
Soyadı
ERMAN
Deseler bu kuşları nasıl çirkin yaparsın anca böle birşey yapılır. Yazık günah güzelim hayvanlara ne güzel eşsiz kendi renkleri varken. yazıklar olsun bunu yapan insan görünümlülere.