BÖYLE BİR ŞEY GÖRMEDİM!

EGMNKYMK

Üyemiz
Adı
güven
Soyadı
kaymak
DAHA ÖNCE İKİ ERKEĞİ NAKAVT EDİP ÖLDÜREN DİŞİ DİĞER SESSİZ SAKİN DİŞİDEN ÖYLE BİR SOPA YEDİKİ EĞER YETİŞMESEYDİM KESİN CAN VERECEKTİ.İKİ DİŞİ BİR ERKEK BÜYÜK SALMA KAFESTE ORTADAN İKİYE BÖLÜNMÜŞ ŞEKİŞLDE YAŞIYORLARDI.BİRLİKTE YAŞASINLAR DİYE BÖLMEYİ KALDIRDIĞIMIN 2.GÜNÜ ON DAKİKA AYIRMAKTA GÜÇLÜK ÇEKTİĞİM KORKUNÇ BİR KAVGAYLA EVİ AYAĞA KALDIRDILAR.KATİL OLAN  ;D SARI KUŞ BU KEZ KAN REVAN İÇİNDE KALMIŞTI.HAMEN YENİDEN AYIRDIM VE TEDAVİSİNİ YAPTIM ANCAK BU KAVGANIN NEDENİNİ ANLAYAMADIM.HER İKİSİDE YUVALIKLA ÇOK FAZLA İLGİLİLER,DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞANLARA ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Büyük ihtimalle yuvalık seçimi kavgası. Eğer biri diğerinin yuvasına göz koyduysa olmuştur. Yuvaları nasıl yerleştirdiğinizin fotosunu koyarsanız yerleşimin doğrusunu anlatabiliriz. Eğer doğru yerleştirirseniz tedaviden sonra tekrar birleştirebilirsiniz.

Kuscu-Murat

Uzman Üyemiz
Web sitesi
murat-tuna66.jimdo.com
Adı
Murat
Soyadı
Göcmen
Farz edelim 2 ciftiniz var, ve hepsi 1 arada, en az 4 yuvalik asmalisinizki kavgaya sebep olmasin !

Alternativ olmali, hepsi ayni yükseklikte olmaliki yükseklikle birlikte gelen emniyet tedbiride yerine gelsin !

Ne derler, ... :

"Yuvayi di$i ku$ yapar" ... yikarda, ... !

Saygilar

EGMNKYMK

Üyemiz
Adı
güven
Soyadı
kaymak
ARKADAŞLAR KAFESİM İKİ ÜÇ ÇİFTİN RAHATLIKLA YAŞAYABİLECEĞİ BÜYÜKLÜKTE VE ORTADAN İKİYE AYRILMIŞ DURUMDA.YUVALIKLAR AYNI BOY VE AYNI HİZADA ASILI TEK TİP YANİ.SANIRIM PAYLAŞIMI TEK OLAN SADECE ERKEK KUŞUM. ;D

harunavci.07

Takipçi Üyemiz
Adı
Harun
Soyadı
Avcı
Güven KAYMAK.' Alıntı:
DAHA ÖNCE İKİ ERKEĞİ NAKAVT EDİP ÖLDÜREN DİŞİ DİĞER SESSİZ SAKİN DİŞİDEN ÖYLE BİR SOPA YEDİKİ EĞER YETİŞMESEYDİM KESİN CAN VERECEKTİ.İKİ DİŞİ BİR ERKEK BÜYÜK SALMA KAFESTE ORTADAN İKİYE BÖLÜNMÜŞ ŞEKİŞLDE YAŞIYORLARDI.BİRLİKTE YAŞASINLAR DİYE BÖLMEYİ KALDIRDIĞIMIN 2.GÜNÜ ON DAKİKA AYIRMAKTA GÜÇLÜK ÇEKTİĞİM KORKUNÇ BİR KAVGAYLA EVİ AYAĞA KALDIRDILAR.KATİL OLAN  ;D SARI KUŞ BU KEZ KAN REVAN İÇİNDE KALMIŞTI.HAMEN YENİDEN AYIRDIM VE TEDAVİSİNİ YAPTIM ANCAK BU KAVGANIN NEDENİNİ ANLAYAMADIM.HER İKİSİDE YUVALIKLA ÇOK FAZLA İLGİLİLER,DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞANLARA ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.
Walla Öyle Bi Yazmışsınız ki , Kendimi Bir An ARENA Programı İzliyor Gibi Sandım. . .

ixirseviyo

Uzman Üyemiz
Adı
Salih
Soyadı
ÖZDEMİR
2 kuşu öldürdüğü için dayak yemesine sevinmişsin sanırım. Bu kuşların birer canlı olduğunu unutmayalım lütfen.

PROGRAMCI

Uzman Üyemiz
Adı
HALİL İBRAHİM
Soyadı
ÇABUK
öncelikle geçmiş olsun erkekleri öldürmesi stresle alakalı bir durum kuşunuza uyguladığınız program kuşu strese sokmuş nerede yanlış yaptığınızı araştırmanızı tavsiye ederim kuş durduk yerde ne eşini öldürür nede yavrusunu

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
Halil İbrahim ÇABUK' Alıntı:
öncelikle geçmiş olsun erkekleri öldürmesi stresle alakalı bir durum kuşunuza uyguladığınız program kuşu strese sokmuş nerede yanlış yaptığınızı araştırmanızı tavsiye ederim kuş durduk yerde ne eşini öldürür nede yavrusunu
+1

trharekat

Uzman Üyemiz
Adı
İBRAHİM
Soyadı
ÇOPUR
Halil İbrahim ÇABUK' Alıntı:

EGMNKYMK

Üyemiz
Adı
güven
Soyadı
kaymak
SEVGİLİ SALİH KARDEŞİM,45 yıllık yaşantımın hiç bir evresinde hiç bir canlıya zarar verecek ortamda bulunmadım.Hayvanlara kan ve kavga ruhuyla bakıyor olsaydım,horoz döğüşlerinin peşinde koşardım.Ben şaşkınlıkla yaşadığım olayı aktardım ve nedeni için siz sevgili dostlarımdan yardım talep ettim.yaşayan her türlü canlıya saygı duyar sevgiyle bakarım. :-\

Kuscu-Murat

Uzman Üyemiz
Web sitesi
murat-tuna66.jimdo.com
Adı
Murat
Soyadı
Göcmen
Olabilir böyle durumlar, akla gelmiyen ba$a gelir durumlardan biri büyük ihtimal ile !

Bende bunu cocukken 1 kez ya$adim, kâbus gibi 1 durum, inanin ...

Sanki cinnet geciriyor, gelde anla  ???