BÖYLE İNSANLARA CEVAP VERMEYELİM

amazonia

Uzman Üyemiz
Adı
Bilal
Soyadı
ERDEM
Özgür DEMİRBAŞ' Alıntı:
Ad ve soyad yazılması gerekiyor evet katılıyorum ancak insanları biliçlendirmediğimiz sürece bilemezler değilmi. Gözlerine sokmamız lazım ki demek ki fazlada ciddiye almayanlar oluyor kibarca uyardığımız takdirde düzeltme yapmayacak bir insan olduğunu düşünmüyorum. Ben bu foruma bu gün üye olsam  , bir başlık açıp soru sorsam, biride bana "sen ilk adını yaz!" şeklinde çocuk azarlar gibi uyarıda bulunsa yaklaşımım pek hoş olmaz. Arkadaşta kendini savunmaya almış doğru olduğunu düşünmüyorum ancak insan psikolojisi budur. Bundan sonra daha kibar şekilde bilgilendirirsek hem bir üye daha kaybetmeyiz hemde forum içeriği daha saygın olur kanatindeyim..
Bu da çok güzel bir yaklaşım olmuş tebrikler Özgür.
Ben bugün ve daha önce de nick kullanan arkadaşlarımıza ;
Forum Kuralları gereği kullanıcı adınızı Ad/Soyad olarak değiştiriniz.
Anlayışınız için teşekkürler.

mesajını gönderdim.

Rovdy

Uzman Üyemiz
Adı
SADA
Soyadı
BDSDASDS
Alıntı yapılan: Özgür DEMİRBAŞ - Bugün, 15:04:32
Ad ve soyad yazılması gerekiyor evet katılıyorum ancak insanları biliçlendirmediğimiz sürece bilemezler değilmi. Gözlerine sokmamız lazım ki demek ki fazlada ciddiye almayanlar oluyor kibarca uyardığımız takdirde düzeltme yapmayacak bir insan olduğunu düşünmüyorum. Ben bu foruma bu gün üye olsam  , bir başlık açıp soru sorsam, biride bana "sen ilk adını yaz!" şeklinde çocuk azarlar gibi uyarıda bulunsa yaklaşımım pek hoş olmaz. Arkadaşta kendini savunmaya almış doğru olduğunu düşünmüyorum ancak insan psikolojisi budur. Bundan sonra daha kibar şekilde bilgilendirirsek hem bir üye daha kaybetmeyiz hemde forum içeriği daha saygın olur kanatindeyim.. alkisd alkisd alkisd