böyle nefes alıp verme normalmi.? video eklendi.

disasterus

Üyemiz
Adı
ahmet
Soyadı
yalçın
selamlar,

çiftleşmelerini bırak yuvanın yanına yaklaşmamalarından şikayetçi alduğum.
kuşlarımdan dişi olanın,
çiftleşmemesine aklımca bahaneler üretip duruyorum.

şimdide aklımı kemiren, hızlı nefes alıp vermesi ve adeta vücudunu sallayan kalp atışları.
daha öncede söylemiştim ben bu kuşu 3.5 aylıkken almıştım şimdi 11 aylık civarı.

"ama hemen hemen aldığım günden beri böyle."

yemi kaliteli vitamini DEEP MULTISOL, ısı ışık sorunuda yok, oda kendilerine ait.

nefes alıp verirken adeta gidip geliyor , hırlama tıslama yok. ishalide yok.
nefes alıp verirken videosunu çekmeye çalıştım.

aklınıza video çekiminden paniklediği heyecanlandığı gelmesin çünkü hep böyle en sakin anında bile böyle. özellikle karnı dışkılığına yakın yerlere dikkatli bakın. saydırıyor resmen
tünekte sakin iken neredeyse ileri geri gidip geliyor.

bir ara vitaform kullandım iç parazit felanmı diye 6-7 gün kadar oda değiştirmedi.

acaba kronik bir rahatsızlığımı var?
eğer bu bedensel yada psikolojik olarak çiftleşmesine engel ise ne yapabiliriz. YOKSA 8 AY BEKLEDİK AMA, BU KUŞTAN BİZİM KOCA OĞLANA YAR OLMAZMI.
lütfen bir çare tavsiye...

not: ikinci video da ilk ve son defa bir ara fıskiye ile az bi ılık su sıkmıştım rahatsız etmeyecek kadar. sulukda banyo yapmaya çalışmıştıda, hoşunada gitmişti hani

http://youtu.be/7wGT2cdHsHo
http://youtu.be/RYZ02C3a91w

selametle...

PROGRAMCI

Uzman Üyemiz
Adı
HALİL İBRAHİM
Soyadı
ÇABUK
kuşunuzda herhangi bir sıkıntı görünmüyor büyük ihtimalle korkudan öle yapıyordur hayırlı olsun

disasterus

Üyemiz
Adı
ahmet
Soyadı
yalçın
Halil İbrahim ÇABUK' Alıntı:
kuşunuzda herhangi bir sıkıntı görünmüyor büyük ihtimalle korkudan öle yapıyordur hayırlı olsun
onuda yazmıştım.
ama en sakin zamanında bile böyle

kutay19

Takipçi Üyemiz
Adı
HAKKI
Soyadı
ÇETİN
benim dişi de böyle insan gördümü nefes nefese kafesin içinde bir o yana bir bu yana savrulup duruyor. Onun yüzündn sakin olan erkekte panik yapıyor. Ne yapcaz bende bilmiyorum. 8 gün sonra 5 aylık olacak dişi.
Erkekte 6 aylık olacak. Disi 35 günlükken almıştim bi türlü alısmadı. Zamana bıraktım herseyi çiftlesipte yavru bakar mı bu dişi görcez.

kemal akbulut

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ww.muhabbetkusuureticileri.com
Adı
Kemal
Soyadı
Akbulut
senin kuşun duruşu diğer kuşlara göre değerlendirirsen yapısı itibarı ile değişik duruyor kuyruk aşağıda muhtemelen böyle ise malzemeden çalmışlardır yağlandırmışsın eğer şu ana kadar eşleşmediyse zaman kaybetmeden değiştir slm