Böyle parklar Türkiye'nin heryerinde olsa keşke..Karaali(Karaoğlan)Parkı ANTALYA

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Gerçekten süper bir yer. İzmir'de de var böyle alanlar ama bu kadar düzenli değil.

mavilim

Üyemiz
Adı
muhammet
Soyadı
arıkan
Çok güzel bir park. Denizli'nin parkları daha güzel ama :)

rasit

Üyemiz
Adı
rasit
Soyadı
topkara
EVET YAHYA  ABİ YARIŞMA YAPTIMIZ CAM PİRAMİDİN ARKASINDAKİ PARK

kotkafa

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Günay
Soyadı
Dönmez
evet Hasan Subaşı parkı ama Karaoğlan parkı da çok güzeldir...Karaoğlan parkında serbestçe uçan cennet papağanı ve muhabbet kuşu sürüleri parka ayrı bir güzellik katıyor.

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Günay DÖNMEZ' Alıntı:
evet Hasan Subaşı parkı ama Karaoğlan parkı da çok güzeldir...Karaoğlan parkında serbestçe uçan cennet papağanı ve muhabbet kuşu sürüleri parka ayrı bir güzellik katıyor.
Ne güzelmiş. Ben hiç öyle bir şey görmedim. Türkiyenin iklimine nasıl dayanıyorlar ve yemlerini kim getiriyor abi?

kotkafa

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Günay
Soyadı
Dönmez
R.Efekan ALTUN.' Alıntı:
Ne güzelmiş. Ben hiç öyle bir şey görmedim. Türkiyenin iklimine nasıl dayanıyorlar ve yemlerini kim getiriyor abi?
birşekilde iklim ve doğa şartlarına ayak uydurmuşlar. Yemlerini turistler veriyor...parkın her girişinde yem satan amcalar oluyor, parka giren turistler bir paket yem alıp içeride kuşlara veriyor.

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
Ben internetten karaoğlan parkını araştırıyordum önce bu gazetede çıkan yeşil papağanlarla ilgili haberi okudum sonra parkı görmek için videolarda arama yaptım bu turistlerin çektiği videoyu buldum demek ki iki ayrı parkmış Antalya doğumlu biri olarak hiç bilmiyorum oralar yazık ki :)