evet oktay abiOktay AYKUT' Alıntı:mert benim jumbolar 302 yiyodular zaten sorun olmaz kuşlara afiyet olsun sanada selam
sen Bravo 302 ile beslediğinden
bende hemen sipariş verip aldım
kuşlar yadırgamasın diye
evet oktay abiOktay AYKUT' Alıntı:mert benim jumbolar 302 yiyodular zaten sorun olmaz kuşlara afiyet olsun sanada selam
bana gönderilen yemin son kul. tarihi 2014 yılı...Canan NUMAN' Alıntı:Bende beyaz değirmenden yeni sipariş verdim mubişler için bravo meyveli.
İnşallah son kullanma tarihleri ötelerdedir.
evet gökhancım bende senden aldım kullandım ve herkese seni ve bravo 302 yi tavsiye ettim ve hala da tavsiye ediyorum bende memnundum yemden sadece üretici bir arkadaş yağlanma yapıyor diyince biraz tedirgin oldum ve onun kullandığı akdarı ve aspur karışımına geçtim sorun yok yaniGökhan GENÇ' Alıntı:ben yağlanma görmedim kuşlarımda yem gayet güzel alanlarda memnun.gökhan abi senden benden aldın bravo yemi .sende kullandın yani
Ben ana sayfada Beyaz Değirmen den aldım.Murat ODABAŞ.' Alıntı:Kaç kuşunuz var ?
66,65 tl ücreti var fiyat iyi gibi kargo bedava imiş
Ödeme yolları nedir ?
20 kiloluk boya kutuları var kapakları kapatıldığında hava almayanlardanCanan NUMAN' Alıntı:Ben ana sayfada Beyaz Değirmen den aldım.
En nefre t ettiğim şekilde bankadan ödeme yaptım. Hiç sevmem banka işlerini. Yedi cücelerdeki nefre t gibi söyleniyorum Banka ile Kargo lafını duyunca ama olmadanda olmuyor.
Havalelerde 4 TL masraf alıyor. 70 TL yatırdım. 650 kuruşu yatıramadım. Telefon açtım. Sağolsun ilgili bir bayan vardı. Çok düzgün bir şekilde izahatli konuştu. Helallık aldım. İnşallah sanırım.
Öğleden sonra parayı yatırdım. Salı günü, Çarşamba öğlene kadar evime gitmiş. 10 numara hizmet veriyorlar. Telefonla irtibat kurabiliyorsunuz. Tebrik ederim. Tanıyan varsa söylesin orayı işletenleri.
Ben memnun kaldım Allah utandırmasın.
Şu an kuş sayısı 4 çift Mubiş 1 çift bengal 9 çift zebra ve yavrular. (Mubişlerin yumurtası bile yok henüz)
İnşallah Muhafaza edebilirim. Bayağıda çuval bilmiyorum ne yapayım böleyimmi, ayrı ayrımı paketleyeyim.
Keşke 10 kg luk 2 pakette satış yapalarmış. Tüh ne iyi olurdu.
Ankara'da nereden aldınız acaba?Fatih ÖZDEMİR' Alıntı:pazartesi günü ankaradan aldım b 302 bravo.25 kg çuval 55 tl ye.kuşlar seçme yapmıyor.guzel guzel yıyorlar.kalıtelı yem.tozuda yok yemın.
bende o kovalardan kullanıyorum. bozulma kolay kolay olmuyor.Mert AYDIN' Alıntı:20 kiloluk boya kutuları var kapakları kapatıldığında hava almayanlardan
güzelce temizleyin ve poşete koyup kovanın içine koyun kapağını kapayın hepsi bu![]()
iskitlerde bor ticaret var samsun yolundaki iskitler opetten sağa gir 100m ilerde solda görürsün orada 55tl çuvalı eğer 10kg falan almak istersenizde gökhan genç arkadaşımız satıyor 5kg 17 tl idi galiba ondan alabilirsiniz.Mehtap YILMAZ' Alıntı:Ankara'da nereden aldınız acaba?
Kovanın adı ne geçiyor acaba ?İsa YILMAZ.' Alıntı:bende o kovalardan kullanıyorum. bozulma kolay kolay olmuyor.
inşaat boya kovaları varya plastik onlardan ayağınla kapağı iyice sıkıştır hava nem almıyor.Murat ODABAŞ.' Alıntı:Kovanın adı ne geçiyor acaba ?
Akşam 1 milyoncuya gidip alacaktımCanan NUMAN' Alıntı:Ama dikkat edin bu kova şeklinde bidon gibi değil.
Turşuluk saydam şekilde genelde sarı kapaklı saydam plastiklide denemiştim ben bir kere bozuldu iplik iplik oldu. Bir milyoncularda satılan turşuluk bidon değil bahsedilen.
Sercan merhaba yemi bu fiyata nereden alıyorsun söyleyebilir misin ?Sercan MİZRAKLİ' Alıntı:BEN WİVİD YEMINI KULLANIYORUM 80 CIFT KUSUMDA CILLOP GIBI YIYOR COK SUKUR YANLIZ TEK SIKINTISI AZ ASPURUN OLMASI BASKADA BI EKSIGI YOK 45 50 TL CIVARI CUVALI