Bravo 302 Yem Hakkında

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
Oktay AYKUT' Alıntı:
mert benim jumbolar 302 yiyodular zaten sorun olmaz kuşlara afiyet olsun sanada selam
evet oktay abi
sen Bravo 302 ile beslediğinden
bende hemen sipariş verip aldım
kuşlar yadırgamasın diye:)

FATÜH ÖZDEMÜR

Takipçi Üyemiz
Adı
FATIH
Soyadı
ÖZDEMIR
pazartesi günü ankaradan aldım b 302 bravo.25 kg çuval 55 tl ye.kuşlar seçme yapmıyor.guzel guzel yıyorlar.kalıtelı yem.tozuda yok yemın.

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
Canan NUMAN' Alıntı:
Bende beyaz değirmenden yeni sipariş verdim mubişler için bravo meyveli.
İnşallah son kullanma tarihleri ötelerdedir.
bana gönderilen yemin son kul. tarihi 2014 yılı...

Gökhan YILDIZLI

Uzman Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
YILDIZ
Gökhan GENÇ' Alıntı:
ben yağlanma görmedim kuşlarımda yem gayet güzel alanlarda memnun.gökhan abi senden benden aldın bravo yemi .sende kullandın yani
evet gökhancım bende senden aldım kullandım ve herkese seni ve bravo 302 yi tavsiye ettim ve hala da tavsiye ediyorum bende memnundum yemden sadece üretici bir arkadaş yağlanma yapıyor diyince biraz tedirgin oldum ve onun kullandığı akdarı ve aspur karışımına geçtim sorun yok yani

canan numan

Uzman Üyemiz
Adı
canan
Soyadı
numan
Murat ODABAŞ.' Alıntı:
Kaç kuşunuz var ?

66,65 tl ücreti var fiyat iyi gibi kargo bedava imiş :)

Ödeme yolları nedir ?
Ben ana sayfada Beyaz Değirmen den aldım.

En nefre t ettiğim şekilde bankadan ödeme yaptım. Hiç sevmem banka işlerini. Yedi cücelerdeki nefre t gibi söyleniyorum Banka ile Kargo lafını duyunca ama olmadanda olmuyor.

Havalelerde 4 TL masraf alıyor. 70 TL yatırdım. 650 kuruşu yatıramadım. Telefon açtım. Sağolsun ilgili bir bayan vardı. Çok düzgün bir şekilde izahatli konuştu. Helallık aldım. İnşallah sanırım.

Öğleden sonra parayı yatırdım. Salı günü, Çarşamba öğlene kadar evime gitmiş. 10 numara hizmet veriyorlar. Telefonla irtibat kurabiliyorsunuz. Tebrik ederim. Tanıyan varsa söylesin orayı işletenleri.

Ben memnun kaldım Allah utandırmasın.

Şu an kuş sayısı 4 çift Mubiş 1 çift bengal 9 çift zebra ve yavrular. (Mubişlerin yumurtası bile yok henüz  :()

İnşallah Muhafaza edebilirim. Bayağıda çuval bilmiyorum ne yapayım böleyimmi, ayrı ayrımı paketleyeyim.

Keşke 10 kg luk 2 pakette satış yapalarmış. Tüh ne iyi olurdu.

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
Canan NUMAN' Alıntı:
Ben ana sayfada Beyaz Değirmen den aldım.

En nefre t ettiğim şekilde bankadan ödeme yaptım. Hiç sevmem banka işlerini. Yedi cücelerdeki nefre t gibi söyleniyorum Banka ile Kargo lafını duyunca ama olmadanda olmuyor.

Havalelerde 4 TL masraf alıyor. 70 TL yatırdım. 650 kuruşu yatıramadım. Telefon açtım. Sağolsun ilgili bir bayan vardı. Çok düzgün bir şekilde izahatli konuştu. Helallık aldım. İnşallah sanırım.

Öğleden sonra parayı yatırdım. Salı günü, Çarşamba öğlene kadar evime gitmiş. 10 numara hizmet veriyorlar. Telefonla irtibat kurabiliyorsunuz. Tebrik ederim. Tanıyan varsa söylesin orayı işletenleri.

Ben memnun kaldım Allah utandırmasın.

Şu an kuş sayısı 4 çift Mubiş 1 çift bengal 9 çift zebra ve yavrular. (Mubişlerin yumurtası bile yok henüz  :()

İnşallah Muhafaza edebilirim. Bayağıda çuval bilmiyorum ne yapayım böleyimmi, ayrı ayrımı paketleyeyim.

Keşke 10 kg luk 2 pakette satış yapalarmış. Tüh ne iyi olurdu.
20 kiloluk boya kutuları var kapakları kapatıldığında hava almayanlardan
güzelce temizleyin ve poşete koyup kovanın içine koyun kapağını kapayın hepsi bu:)

canan numan

Uzman Üyemiz
Adı
canan
Soyadı
numan
alkisd

Vallahi aklıma gelmediydi. Hatta Gıda satışı olan yerden alıp turşu kurmuştuk hava almıyor diye beyaz olan kutulardan. Çok sağolun.

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
Fatih ÖZDEMİR' Alıntı:
pazartesi günü ankaradan aldım b 302 bravo.25 kg çuval 55 tl ye.kuşlar seçme yapmıyor.guzel guzel yıyorlar.kalıtelı yem.tozuda yok yemın.
Ankara'da nereden aldınız acaba?

Coşkun Ödemir

Uzman Üyemiz
Bende ilk cuvalimi actim suan icin iyi. Yalniz hesapli olmasinin sebebi icinde aspur az. Mecbur 10 kilo alip karistirdim. Yemde evet toz yok. Ve parlak.

muhendis155

Uzman Üyemiz
Adı
İSA
Soyadı
YAYILKAN
Mert AYDIN' Alıntı:
20 kiloluk boya kutuları var kapakları kapatıldığında hava almayanlardan
güzelce temizleyin ve poşete koyup kovanın içine koyun kapağını kapayın hepsi bu:)
bende o kovalardan kullanıyorum. bozulma kolay kolay olmuyor.

Gökhan YILDIZLI

Uzman Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
YILDIZ
Mehtap YILMAZ' Alıntı:
Ankara'da nereden aldınız acaba?
iskitlerde bor ticaret var samsun yolundaki iskitler opetten sağa gir 100m ilerde solda görürsün orada 55tl çuvalı eğer 10kg falan almak istersenizde gökhan genç arkadaşımız satıyor 5kg 17 tl idi galiba ondan alabilirsiniz.

canan numan

Uzman Üyemiz
Adı
canan
Soyadı
numan
Genelde kahvaltılıkçıların önünde duruyor boş haliyle turşu yapımı için satıyorlar. Krem fıstık, çikolata, reçel gibi ürünleri öyle alıyorlar parakende olarak satıyorlar kovaları boşalıncada o kovaları turşuluk kova diye satıyorlar kapı önlerinde. Ama her muhitte bulunurmu? bilmiyorum.
Turşu için birde içine çiçek ekmek için alıyorduk. Çok ucuz oluyorlar saksıdan. Boyayıncada güzeller. Ben boyamadım ama örneğini görmüştüm.

MuratOdabaş

Yeni Üyemiz
Ben şimdik Deli Nature adlı yemden 5 kg aldım bu yem bana 3 ay gider...

Bozulmaması için turşuluk bidonlardan alacağım onun içine koysam sorun olmaz inşallah

canan numan

Uzman Üyemiz
Adı
canan
Soyadı
numan
Ama dikkat edin bu kova şeklinde bidon gibi değil.

Turşuluk saydam şekilde genelde sarı kapaklı saydam plastiklide denemiştim ben bir kere bozuldu iplik iplik oldu. Bir milyoncularda satılan turşuluk bidon değil bahsedilen.

MuratOdabaş

Yeni Üyemiz
Canan NUMAN' Alıntı:
Ama dikkat edin bu kova şeklinde bidon gibi değil.

Turşuluk saydam şekilde genelde sarı kapaklı saydam plastiklide denemiştim ben bir kere bozuldu iplik iplik oldu. Bir milyoncularda satılan turşuluk bidon değil bahsedilen.
Akşam 1 milyoncuya gidip alacaktım :) nasıl bir şey ya

Cam olsa olur mu ?

Mehmet DEMÜRBÜLEK

Uzman Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
DEMİRBİLEK
ustaların bende muhabbet kuşlarına vermek için yem araştırıyorum hangi yemi tavsiye edersiniz ve nereden alayım fiyat uygun olsun diye kimi yerde 78 tl olan ürün kimi yerde 65 tl( bu fiyat bravo için değil) bu kadar farkı yutmamak için nerden alayım en uygun?

Rainbow Muhabbet

Uzman Üyemiz
BEN WİVİD YEMINI KULLANIYORUM 80 CIFT KUSUMDA CILLOP GIBI YIYOR COK SUKUR YANLIZ TEK SIKINTISI AZ ASPURUN OLMASI BASKADA BI EKSIGI YOK 45 50 TL CIVARI CUVALI

erssin

Üyemiz
Adı
Ersin
Soyadı
ALMALI
Sercan MİZRAKLİ' Alıntı:
BEN WİVİD YEMINI KULLANIYORUM 80 CIFT KUSUMDA CILLOP GIBI YIYOR COK SUKUR YANLIZ TEK SIKINTISI AZ ASPURUN OLMASI BASKADA BI EKSIGI YOK 45 50 TL CIVARI CUVALI
Sercan  merhaba yemi bu fiyata nereden alıyorsun söyleyebilir misin ?