Bravo 302 Yem Hakkında

Rainbow Muhabbet

Uzman Üyemiz
tabıkı verebılırım sıteedekı butun arkadaslarımın yararlanmasını ısterım 0505 465 08 63 mehmet bey arayın  Sercan Bey den telefonunuzu aldım dıyın :)))) o sıze yardımcı olcaktır.kargo ucretıde sanırım 10 cuval ustu 5 tl  10 cuval altıda 8 tl kargo getırıyor

erssin

Üyemiz
Adı
Ersin
Soyadı
ALMALI
Sercan MİZRAKLİ' Alıntı:
tabıkı verebılırım sıteedekı butun arkadaslarımın yararlanmasını ısterım 0505 465 08 63 mehmet bey arayın  Sercan Bey den telefonunuzu aldım dıyın :)))) o sıze yardımcı olcaktır.kargo ucretıde sanırım 10 cuval ustu 5 tl  10 cuval altıda 8 tl kargo getırıyor
Sercan bir şey daha, Mehmet Bey hangi şehirde

burakkkk

Takipçi Üyemiz
Adı
Burak
Soyadı
ÖZDEMİR
Sercan MİZRAKLİ' Alıntı:
BEN WİVİD YEMINI KULLANIYORUM 80 CIFT KUSUMDA CILLOP GIBI YIYOR COK SUKUR YANLIZ TEK SIKINTISI AZ ASPURUN OLMASI BASKADA BI EKSIGI YOK 45 50 TL CIVARI CUVALI
bende vıvıd kullanıyrm ama cuvalını 60-65 lıraya alıyrm bu durumda kazıklanıyrm :) bende de toplam 20 cıft kus var sercan abı kargo fıyatları cuval basına mı oluyor.

ıst oturuyorum kargo degısır mı sızce

celaleddin baykut

Yeni Üyemiz
Adı
CELALEDDİN
Soyadı
BAYKUT
VİVİTBİRD TEKİRDAĞ/Merkezde tel no : 0 282 261 30 02 telefen ile sipariş veriyorsunuz (k.kartı ile ödemede yapabiliyorsunuz şipariş esnasında-ben hep öyle yapıyorum hiç bir sorun yaşamadım yıllardır hemde)karışık muhabbet :50.TL.Akdarı : 65.Tl,aSPUR :85.tl .soyulmuş yulaf :65.Tl. daha geçen hafta hepsinde sipariş verip getirttim vede kuşlarım severek yiyorlar. YEMLERDE 1 gr toz yok Kullanıyorum bayaaaa  uzun süredir hemde TÜM KUŞ SEVERLERİNDE KULLANMALARINI TAVSİYE EDEBİLİRİM. O gün kargoluyorlar (25 kg lık orjinal torbalar aras kargo 9.72.-krş) ertesi gün adrese teslim.SORUN YOK BİLESİNİZ.Site sakinlerine selam vede saygılar.

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
Ben Bravo aldım bir çuval ama çokta beğenmedim doğrusu bir dahada alacağımı sanmıyorum. Bizim yaramazlar bitirebilirse bunu bir daha ki sefere vividi deneyeceğim inşallah bende.

Rainbow Muhabbet

Uzman Üyemiz
VALLA BENDE BENIM ALDIGIM YEMCI IZMIRDEN SATIYOR VE O GUN KARGOLUYOLAR MAKSIMUMDA  10 ÇUVAL ALTINA ÇUVAL BAŞI 8 TL  10 ÇUVAL VE ÜSTÜNEDE 5 TL ÜCRET ALIYOLAR.

MARKA WİVİD KUŞLARIM GAYET DE BEYENEREK YIYOLAR 45 TL CIK BRAWOYA 68 TL VERCEGIME  SUANKI OLU KUS PIYASASINDA EN MANTIKLI YEM BENCE WİVİD 45 + 8 TL DE KARGO 52 TL DIR.TAVSIYE EDERIM HERKESE

MEHMET BEYLE GORUSUN:0505 465 08 63

ŞİDDETLE TAVSİYE EDERİM:)))))

Erman Sayın

Uzman Üyemiz
Sercan MİZRAKLİ' Alıntı:
VALLA BENDE BENIM ALDIGIM YEMCI IZMIRDEN SATIYOR VE O GUN KARGOLUYOLAR MAKSIMUMDA  10 ÇUVAL ALTINA ÇUVAL BAŞI 8 TL  10 ÇUVAL VE ÜSTÜNEDE 5 TL ÜCRET ALIYOLAR.

MARKA WİVİD KUŞLARIM GAYET DE BEYENEREK YIYOLAR 45 TL CIK BRAWOYA 68 TL VERCEGIME  SUANKI OLU KUS PIYASASINDA EN MANTIKLI YEM BENCE WİVİD 45 + 8 TL DE KARGO 52 TL DIR.TAVSIYE EDERIM HERKESE

MEHMET BEYLE GORUSUN:0505 465 08 63

ŞİDDETLE TAVSİYE EDERİM:)))))
25 kiloluk orj ambalajlamı gönderiyorlar?

Rainbow Muhabbet

Uzman Üyemiz
Erman SAYIN' Alıntı:
25 kiloluk orj ambalajlamı gönderiyorlar?
ORJİNAL AMBALAJ derken kagıt torbalarımı kastedıyosunuz.

Eyer onu kastedıyosanız hem kagıt olarak da geldıgı oluyo normal çuvallada geldıgı oluyo zaten WIVID Kendı uretıcısı oldugu ıcın hıc bır sorun olmuyor.ÇOK GUZEL TUKETIYOLAR ZATEN KUŞLAR

Mehmet DEMÜRBÜLEK

Uzman Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
DEMİRBİLEK
ayrıca şunu sormak istiyorum bu yaz aylarında yemlerin bozulmaması ve güvelenmemesi için ne yapmalı bunun bir ilacı bir yöntemi varmı?

oktay aykut

Uzman Üyemiz
Adı
oktay
Soyadı
aykut
Mehmet DEMİRBİLEK' Alıntı:
ayrıca şunu sormak istiyorum bu yaz aylarında yemlerin bozulmaması ve güvelenmemesi için ne yapmalı bunun bir ilacı bir yöntemi varmı?
mehmet bey merhaba ben yemleri büyük yoğurt kovasına koyuyorum kapaklarınıda sıkıca kapatıyorum serin yerde muhafaza ediyorum şimdiye kadar bi sıkıntı yaşamadım çok şükür :)