BRAVO 302 YEM PAYLAŞIMI (ist-anadolu yakası)

CNK

Üyemiz
Adı
CENK
Soyadı
SABUNCULAR
Arkadaşlar 3 takım kuşum var ekonomik olsun diye 25 kg bravo 302 yem aldım bana fazla gelebilir 12,5 kilosunu paylaşabilirim fiyat 40 tl.
Ayrıca Nijer ve kenevir tohumu karışık 1 kg 10 tl

Tel:05070004747  ist/Maltepe
Yavru muhabbet ile takas olur.

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ekli dosyalar

murat nur

Takipçi Üyemiz
Adı
murat
Soyadı
nur
hayırlı satışlar, kar edeyim derken kuşlara bayat yem yedirmeyim diye girişmemiştim 25 kiloluk yem işine, inşallh satarsınız. ben yakında olsam sizden alırım

özcanduman

Site Moderatörü
Adı
Özcan
Soyadı
Duman
Cenk bey,
Murat bey güzel bir noktaya değinmiş..
Yaz geliyor yemi saklama koşulları çok önemli..
Ben en çok kurtlanmadan çekiniyorum..
Yeni 2 çuval polo yem aldım, yaklaşık 3 ay gider..
Yem sıcağı görünce hemen kelebekleniyor ve kurta dönüşüyor..
Petshop arkadaş ta gördüm çok fena...
Aman dikkat..
Saygılar...

CNK

Üyemiz
Adı
CENK
Soyadı
SABUNCULAR
Murat NUR' Alıntı:
hayırlı satışlar, kar edeyim derken kuşlara bayat yem yedirmeyim diye girişmemiştim 25 kiloluk yem işine, inşallh satarsınız. ben yakında olsam sizden alırım
Özcan DUMAN' Alıntı:
Cenk bey,
Murat bey güzel bir noktaya değinmiş..
Yaz geliyor yemi saklama koşulları çok önemli..
Ben en çok kurtlanmadan çekiniyorum..
Yeni 2 çuval polo yem aldım, yaklaşık 3 ay gider..
Yem sıcağı görünce hemen kelebekleniyor ve kurta dönüşüyor..
Petshop arkadaş ta gördüm çok fena...
Aman dikkat..
Saygılar...
Murat bey ve özcan bey ilginiz için çok teşekkür ederim.Eğer satamazsam  2 kiloluk poşetlere ayırıp kuru serin karanlık bir yerde saklamayı düşünüyorum.inşallah üreticilerden  alıcı olur.

murat nur

Takipçi Üyemiz
Adı
murat
Soyadı
nur
Cenk SABUNCULAR' Alıntı:
Murat bey ve özcan bey ilginiz için çok teşekkür ederim.Eğer satamazsam  2 kiloluk poşetlere ayırıp kuru serin karanlık bir yerde saklamayı düşünüyorum.inşallah üreticilerden  alıcı olur.
Rica ederim. Eğer dediğiniz gibi havası alınmış poşetlere koyarsaniz bayatlamaz o şekilde kullanırsınız. Kuslariniz afiyet, şifa olsun, bereket olsun aldığınız yemler

General Mobile 4G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hayrullahkıral

Üyemiz
Adı
hayrullah
Soyadı
kıral
Arkadaşlar bulunduğum yerde petshop bulunmadığından yemin bayatlaması, kurtlanması, kalitesi vs. konusunda sürekli sorun yaşıyordum. Kurtlanma için sizlere tavsiyem; aktardan bulacağınız defne yapraklarını yemin içine karıştırın veya soba tutuşturmada kullanılan çırayı yemin içine atın yemler kurtlanmaz. En azından kurtlanmaz sorunundan kurtulursunuz...

CNK

Üyemiz
Adı
CENK
Soyadı
SABUNCULAR
Hayrullah KIRAL' Alıntı:
Arkadaşlar bulunduğum yerde petshop bulunmadığından yemin bayatlaması, kurtlanması, kalitesi vs. konusunda sürekli sorun yaşıyordum. Kurtlanma için sizlere tavsiyem; aktardan bulacağınız defne yapraklarını yemin içine karıştırın veya soba tutuşturmada kullanılan çırayı yemin içine atın yemler kurtlanmaz. En azından kurtlanmaz sorunundan kurtulursunuz...
Teşekkürler tavsiye için