BRAVONUN KARIŞIK YEMİNİ KULLANIPTA TAVİSYE EDEN VARMI MEMNUN OLAN

alisener

Uzman Üyemiz
Adı
ali
Soyadı
sener
ARKADSLAR BRAVONUN KARISIK YEMİNİ TAVSİYE EDENİZ VARMI

Sıddık

Uzman Üyemiz
Adı
Sıddık
Soyadı
Yamaç
Ben daha önce bravo kullanıyordum güzel ve fiyatıda uygun.Ankarada 25 kg çuvalı 55 tl ye alıyordum.Fkat şhow jumbolarım için daha iyi olduğunu düşündüğüm için deli natura kullanıyorumTabi ada 25 kg ı kargo dahil 70 tl oluyor.

muhammetcelik

Takipçi Üyemiz
Adı
Muhammet
Soyadı
ÇELİK
Yaklaşık olarak 9 aydır bahsetmiş olduğun yemden kullanmaktayım ALİ abi ve çok memnunum gerçi benim memnun olup olmamam pek önemli değil önemli olan kuşlarımın memnun olması ve onlarda çok çok memnunlar  ;D

tan5634

Uzman Üyemiz
Adı
ünal
Soyadı
tan
BRAVO 302 karışık yemi güzel karışımıdır.Üretici arkadaşlara tavsiye ederim.Kış yavru döneminde aspur karıştırıp kuşlarınıza servis edebilirsiniz.

devran58

Uzman Üyemiz
Adı
AYHAN
Soyadı
YILDIRIM
GAYET KALİTELİ SİTEMİZİN GENEL TAVSİYESİDE BRAVO 302 DİR ZATEN İÇERİĞİ GAYET GÜZEL...

alisener

Uzman Üyemiz
Adı
ali
Soyadı
sener
benim jumbolar sevmedide o yüzden %50 si boşa gidiyor

ixirseviyo

Uzman Üyemiz
Adı
Salih
Soyadı
ÖZDEMİR
bravo kullanıyorum % 50 aspur % 5 yulaf katıyorum karışıma.

musbil

Yeni Üyemiz
Adı
Mustafa
Soyadı
BİLDİR
Pazar günü sipariş verdim deneme amaçlı iki torba bugün kargo ile geldi. Yem ufak taneli, içinde de aspur unutmuşlar :D, karışım zayıf  kuşlarıma henüz vermedim ama severek yiyeceklerini sanmıyorum.  Daha önce kullandığım yeme devam edeceğim. pahalı ama güzel karışım severek tüketiyorlar.
Ne kadar ekmek o kadar köfte...
http://c1211.hizliresim.com/13/n/g3zh9.jpg
http://f1211.hizliresim.com/13/p/g3ztn.jpg
B302

Pahalı olan

MetiN CanseveR

Uzman Üyemiz
Adı
Metin
Soyadı
Cansever
Mustafa BİLDİR' Alıntı:
Pazar günü sipariş verdim deneme amaçlı iki torba bugün kargo ile geldi. Yem ufak taneli, içinde de aspur unutmuşlar :D, karışım zayıf  kuşlarıma henüz vermedim ama severek yiyeceklerini sanmıyorum.  Daha önce kullandığım yeme devam edeceğim. pahalı ama güzel karışım severek tüketiyorlar.
Ne kadar ekmek o kadar köfte...

Çok haklısınız bende aynı olayı fark ettim , kuşlarım 1 aydır bu yemi iştahsız yiyorlar ( 3 kuşum var )
daha önce şampiyon , televole gibi paketli alıyordum onları bundan daha severek yiyorlardı.
Petshop arkadaşımdan 2 ay önce kırmızı kutulu bir yem almıştım ( pahalı idi) o yemden hiç bir artık bırakmadan süper yiyorlardı.
Arada fiyat farkı var işte , o yeme 7 tl / 350 gr  vereceğime 4 tl / 1kg bravo alıyorum.
Kuşları bu yeme alıştırmaya çalışıyorum.Ama yemin taneleri çok küçük ve karışım içeriği az.

ebubünyamin

Uzman Üyemiz
Adı
Abdullah
Soyadı
Ademoğlu
Bravo tarzı ekonomik yemleri alınca içine aspur eklemek için ayrıca aspur satın alıyoruz, bu durumda yemin birim fiyatı, fiyatı pahallı dediğimiz yemleride geçiyor.

cihad çiçek

Uzman Üyemiz
Adı
Cihad
Soyadı
Çiçek
Abdullah ADEMOĞLU' Alıntı:
Bravo tarzı ekonomik yemleri alınca içine aspur eklemek için ayrıca aspur satın alıyoruz, bu durumda yemin birim fiyatı, fiyatı pahallı dediğimiz yemleride geçiyor.

PROGRAMCI

Uzman Üyemiz
Adı
HALİL İBRAHİM
Soyadı
ÇABUK
bravo yem kaliteli bir yem kullanabilirsiniz ben vividin karışık yemini kullanıyorum ve memnunum

Decadia

Takipçi Üyemiz
Adı
KERİM
Soyadı
YAPAR
Ben bugun bir cuval siparis verdim beyaz degirmen.comdan

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
en iyi yem taze yemdir :) aşırı soguk iklime sahip olan sehirlerdeki üretici arkadaslar yem karısımı olarak aspur ve kendir karısımının fazla oldugu yem karısımı kullanmaları uygun olur.. + olarak tavsiyem bütün üretcilere bu karısımın icinede kum darı katmalarıdır.. (kumdarı dal darıyla aynıdır )