Breedmax alacağım (MücahitKESLER-Bahçelievler)!

mucolok

Üyemiz
Adı
Mücahit
Soyadı
KESLER
selam arkadaşlar, yakinen muhabbet ettiğim abim kemal soylu tarafından breedmax önerisinde bulundu, üretimle ilgili olduğundan dolayı konuyu buraya açmayı dogru buldum, internet üzerinden alışverişe pek sıcak bakmadığım için sipariş vermekte çekinceliyim, breedmax in sanırım en ufak gramajlı olarak 500gr var, bunu petshoplarda bulamadım, eczanelerde de sanırım satılmıyor, kemal abime de bir arkadaşı ikramda bulunmuş, istanbul bahçelievlerde oturuyorum bu breedmax nereden temin edebilirim veya satışını yapan arkadaşlar fiyatıyla birlikte bana ulaşırlarsa almayı düşünüyorum tekrar ilgi ve alakanız için sağolun

görüşürüz hayırlı işler.

kayseri_1960@hotmail.com

Uzman Üyemiz
Adı
Musa
Soyadı
AKAR
bilal erdem  ..T.K.K.K.F. 35 S 785
K.G.D. Yönetimi
Hollanda / Show Muhabbet Üreticisi
Di-a-zyme 256 B.Bölge Bayii / Orgamin B.Mayası B.Bölge Bayii
Amazonia Balık ve Kuş Dünyası / Bandırma / Toptan Perakende
0266 712 30 06 / 0541 712 30 06
Ben de diğer insanlar gibiyim Tek yaptığım talebi karşılamak .

amazonia

Uzman Üyemiz
Adı
Bilal
Soyadı
ERDEM
Selamlar;
Breed Max stoklarımız da mevcuttur.
En düşük 1 kg. ve üstü satılır.
Kg Fiyatı 60.00 TL'dir. Son Kullanma Tarihi 11/04/2014.

ozgurdemirbas

Takipçi Üyemiz
Adı
Özgür
Soyadı
Demirbaş
Çok fark ediyormu bu ya yumurta sayısıydı sanırım. Sayıdan yana sıkıntı yok almadım o yüzden ancak kesin gözlemlediğiniz faydaları varmı. Yorumlayacak varsa kullanan arkadaşlar lütfen yorumlasın. Sağdan soldan bende okudum :) teşekkürler.

mucolok

Üyemiz
Adı
Mücahit
Soyadı
KESLER
öncelikle bilal beye bir mesajım olacak,

1kg aşırı derecede fazla gelir bana yani etrafımada satamam, fiyatı 2. planda fakat en düşük 500gr ve fiyatınında yaklaşık 10EUro kadar olduğunu biliyorum, bu breedmax olayı paketler halinde sanırım ve gramaj olarak satan bulamam herhalde, ama cidden 1kg çok fazla gelir, sonuçta 2 adet çift muhabbet,

özgür bey,

benim edindiğim bilgi hem yem takviyesi için hemde kuluçkaya girecek yada girmiş kuşların bol bol gelişimine faydası oldugunu, yumurta sayısını pek bilemem ama gerekli birçok besin içinde mevcut.