bu albino beni öldürecek

ahmet SEÇKÜN

Üyemiz
Adı
ahmet
Soyadı
seçkin
sayın abilerim ustalarım bende bir albino var üç aydır erkeğin yanında  çok iyi anlaşıyolar ama sorun şunlar
1- yuvalıktan nerdeyse hiç çıkmıyo üç aydır böyle kemiriyo ve yuvalıkta hiç birşey istemiyo talaş koydum hepsini aşağı attı sanki süpürülmüş gibi tertemiz oldu yuvalık
2-yem kusma felan var ama dişi kızgın olduğu halde  çifleşmiyo erkek kur yapıyo  yem kusuyo dişi çifleşme pozisyonu almıyo  tutuyo erkeğe ayak atıyo erkekde korkup kaçıyo

bu durum geldiği günden beridir böyle ustalarım abilerim ne yapmalıyım lütfen yorumlarınızı bekliyorum valla artık sabrım kalmadı  ben mi eksik birşey yapıyorum anlamadım gitti

erkek 15 aylık hollanda
dişi    13 ayık albino

blueziya

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.ziyagokkaya.com
Adı
Ziya
Soyadı
GÖKKAYA
Bendede erkek yeşil dişi albino bir çiftim var forumda yavrularını resimlerini koydum bakabilirsin. Kafesinde Kalamar kemiği varmı bilmiyorum benim dişi çok fazla tüketiyor. yumurtalarda normalde 2 gün arayla gelir ya bendeki albino ilk yumurtadan 6 gün sonra 2. ve yine diğerlerinide düzensiz yumurtladı. sonuçta yumurtaların hepsi çıktı Kalamar kemiği yoksa koymanı öneririm

aliozen

Uzman Üyemiz
Adı
Ali
Soyadı
Özen
Belki güleceksiniz, ki ben çok gülüyorum bu duruma aklıma geldikçe...
Yaşadığım şey bir anlamda Tecrübe...
İki çift Albinom var(dı) , Albinoların dişi erkek ayrımını beceremediğim için erkek erkeğe, dişi dişiye çifte atmışım, tabi sağolsun tecrübeli kişilerin sayesinde de oldu bu durum :)
sizin kuşlar da aynı cins olmasın?

ahmet SEÇKÜN

Üyemiz
Adı
ahmet
Soyadı
seçkin
Ali ÖZEN' Alıntı:
Belki güleceksiniz, ki ben çok gülüyorum bu duruma aklıma geldikçe...
Yaşadığım şey bir anlamda Tecrübe...
İki çift Albinom var(dı) , Albinoların dişi erkek ayrımını beceremediğim için erkek erkeğe, dişi dişiye çifte atmışım, tabi sağolsun tecrübeli kişilerin sayesinde de oldu bu durum :)
sizin kuşlar da aynı cins olmasın?
abim cinsleri yazılı bir hollanda biri albino ayrıca cinsiyet ayrımı yapabiliyorum

yorumun için çok teşekkürler

Serkan KUCCUK' Alıntı:
şu taktiği bir dene
erkekle dişi ayrı kafeslere al kuşlar birbirlerini görmesinler yaklasık 15 - 20 gun öyle bak sonra tekrar eşe at ben öyle yapıyorum işe yarıyor umarım sendede yarar
sabırlı olman gerekli bunuda unutma
sağlıklı üretimler

artık olmadı onu deneyecem yorumunuz için teşekkürler

Ziya GÖKKAYA' Alıntı:
Bendede erkek yeşil dişi albino bir çiftim var forumda yavrularını resimlerini koydum bakabilirsin. Kafesinde Kalamar kemiği varmı bilmiyorum benim dişi çok fazla tüketiyor. yumurtalarda normalde 2 gün arayla gelir ya bendeki albino ilk yumurtadan 6 gün sonra 2. ve yine diğerlerinide düzensiz yumurtladı. sonuçta yumurtaların hepsi çıktı Kalamar kemiği yoksa koymanı öneririm
bende kalamar kemiğine  para yetiştiremiyorum çünki alıyorum bir gün içinde bitiriyolar o yüzden artık kafeslerinde yok