Bu bana Yapılırmı ! :D

sonerkp

Uzman Üyemiz
Adı
Soner
Soyadı
DURMUŞ
Ankarada kendini üretici diye tanıtan ve üretimle ilgili hiç bir bilgiye sahip olmayan , (Lutino kuş albino kırmızı göz kuşu bile tanımayan) bir şahıstan erkek damızlık kuş satın aldım.
kuşu kendisi bana getirdi. Sonra bana abi şöyle güzel kuş böyle güzel kuş dedi bende bu sözlerinden dolayıda inandım kuşu satın aldım. kuşu daha üretim haneye bile götürmeden bir gün sonra iş yerimde ölmüş. hayvanı o kadarda kontrol ettim ishali kuruması var mı diye. adam ishalini temizleyip bize kaktırmış :)  Şahsı aradım kardeşim kuşun bu hale gelmiş dedim bilgin olsun daha önce hastalık geçirip geçirmdiğini sordum veeee
adamı hayretler içinde dinledim ;
- kardeşim kuşu sağlam aldın canlının garantisi olmaz ,kuşta hiçbir hastalık yoktu, kendinde hatayı aramalısın falan filan saydıda saydı :)

çok tuhafıma gitti insanlar ne kadarda güvensizleşmiş, yazııık
başka dencek hiç bir şey bulamıyorum. ismini veripte deşifre etmeyide düşünmedim sadece hafta sonunu yaşadığım bu durumu siz dostlarla paylaşmak istedim.

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
geçmiş olsun soner
malesef oluyor böyle şeyler,
zamanında bana da ÇAKALLIK yapan biri olmuştu hemde forum ve dernek üyesi,
neyse,
geçmiş olsun....

Bunu satan kişi sanırım hayvandan daha aşağılık ki böyle kuşları satabiliyor. Ya bu vatandaşın paraya çok ihtiyacı var yada önüne gelene böyle yapıyor. Ve kuşu tedavi ettme yoluna gitmediği için öbür tarafta vebalı çok büyük olacak. İşte hem kul hakkı hemde bir hayvanın canına kıymak diye buna denir. Soner abi bu kişiyi söyleyin hiç yoktan böyle kişilere itibar etmeyelim. En azından başkalarıda mağdur olmasın.

Gökhan YILDIZLI

Uzman Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
YILDIZ
soner çok geçmiş olsun özelden kişinin ismini yollarsan sevinirim, bizde ayağımızı denk alalım, ama şunu söyleyeyim tecrübelerim bana bunu öğretti gider ulus halinden kuş alırım ama kendini üretrici sananlardan asla almam zamanında bende...

sonerkp

Uzman Üyemiz
Adı
Soner
Soyadı
DURMUŞ
Gökhan YILDIZ.' Alıntı:
soner çok geçmiş olsun özelden kişinin ismini yollarsan sevinirim, bizde ayağımızı denk alalım, ama şunu söyleyeyim tecrübelerim bana bunu öğretti gider ulus halinden kuş alırım ama kendini üretrici sananlardan asla almam zamanında bende...
Şahıs formdan değil. Formdan olmuş olsaydı bana böyle bir şeyin yapılacağını düşünmezdi :)

haydar5050

Uzman Üyemiz
Adı
haydar
Soyadı
ulutuz
Soner bu iş çiziklerden dolayı komple boyalı gibi olmuş :D hiç bu araba kaza yaptı da boyattık diyen yok :)

dakika06

Uzman Üyemiz
Adı
serkan
Soyadı
sipahi
Sonerim gecmis olsun neyse allahtan uretim haneye koyduktan sonra olmemis  birde diger kuslara hastalik sarardi bunla gecmis olsun...

sonerkp

Uzman Üyemiz
Adı
Soner
Soyadı
DURMUŞ
Serkan SİPAHİ.' Alıntı:
Sonerim gecmis olsun neyse allahtan uretim haneye koyduktan sonra olmemis  birde diger kuslara hastalik sarardi bunla gecmis olsun...
Emin BEY' Alıntı:
Çok geçmiş olsun Soner kardeşim,

yazık kuşda güzel bir kuşa benziyor.
Haydar ULUTUZ' Alıntı:
Soner bu iş çiziklerden dolayı komple boyalı gibi olmuş :D hiç bu araba kaza yaptı da boyattık diyen yok :)
bu arkadaş batıkentte berberlik yapıyor. Evinde üretimhanesi varmış. sahibinden com da ilanları çıkıyor aman dikkat edelim ....

çilem-06

Uzman Üyemiz
Adı
çilem
Soyadı
erdem
geçmişolsun soner bey bende şu ara erkek kuş arıyorum ama bulamıyorum petshopa gittim dün ve şok geçirip eve geldim kuşların hepsi fıkfık olmuş yani sümüklü kuşlar eş olarak satıyor arkadaş ama hepsi hasta ordan kuş alınmaz yani ben nerden kuş bulucam bilmiyorum

canan numan

Uzman Üyemiz
Adı
canan
Soyadı
numan
Demek benim gibi acemiler ölmeli. Hayli hayli kanarım. işi bilenleri bile kandırabiliyorlarsa. Vay başımıza gelen.

Samet Güçlü

Üyemiz
Adı
Samet
Soyadı
Güçlü
geçmiş olsun abi böyle insanlar sadece ceplerini düşünüyor yazık o insanlara Allahından bulsun

ersinaksar

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ersinaksar.blogspot.com
Adı
ERSİN
Soyadı
AKSAR
SONER KARDEŞ GEÇMİŞ OLSUN. MALESEF HERKES SENİN GİBİ DÜRÜST OLAMIYOR KARDEŞİM. BİZDE HERKESİ KENDİMİZ GİBİ ZANNEDİYORUZ. HAKKINDA HAYIRLISI OLUR İNŞALLAH. AMA EDEN BULUR........

ahkara46

Uzman Üyemiz
Adı
ahmet
Soyadı
kara
Her ne kadar yalancı insanlarla karşılaşsanız da keşke kuşu işyerinize götürdüğünüzde ishal vb. hastalıklara karşı gözlem altına alsaydınız, ishal ilacı ile kuş kurtulabilirdi sonuçta, yazık olmuş hayvana...

armanyman_

Üyemiz
Adı
okan
Soyadı
şenol
dostum çok geçmiş olsun.fakat bunu size satan kimse dükkanı ,yeri ve adıyla deşifre etmelisiniz