Bu bir sorun mu?

erha1907

Takipçi Üyemiz
Adı
erhan
Soyadı
yücel
s.a abiler erkek kuşumun yanına dün gittim bir dişi kuş aldım ilginçtir ki hemen birbirlerine yem vermeye falan başladılar herşey harika gitti anlicanız. tam bunu derken erkek kuş dişinin üzerine çıkmaya başladı ve sorunda yada benim size sormak istediğimde burda oldu kuş dişinin üzerine çıkıyo fakat çiftleşmeyi gerçekleştiremiyor. benim sorumsa şu bu bi sorun mu erkeği değiştirmeliyim yoksa zamanla olur mu? benim derdim beklemek değil beklerim korkum dişi erkeğe zarar verir mi? erkek biraz daha küçük gibi duruyo ama aralarında kavga falan yok ve dediğim gibi aşırı derecede alıştılar birbirlerine birde yuvalık takıyım mı? herkese teşekkur ederim. ALLAH a emanet olunuz...

Not: Resimlerini yüklemeye çalıştım ancak resim boyutu büyük die hata veriyor...

sezgin

Uzman Üyemiz
Adı
Sezgin
Soyadı
Anıl
yuvalık takma zamanı gelmiş çiftleşme hazırlıklarıda var az kalmış

erha1907

Takipçi Üyemiz
Adı
erhan
Soyadı
yücel
sezgin abi özür dileyerek soruyorum kuşun dişinin üzerinde tutunamayıp çiftleşmeyi gerçekleştirememesi sorun değil mi? birde dün alıp bu gün çiftleşme belirtileri göstermesi çok şanslı olduğumu gösteriyo galiba bu konuda cevaplarınız için teşekkür ederim abi...

sezgin

Uzman Üyemiz
Adı
Sezgin
Soyadı
Anıl
Erhan YÜCEL' Alıntı:
sezgin abi özür dileyerek soruyorum kuşun dişinin üzerinde tutunamayıp çiftleşmeyi gerçekleştirememesi sorun değil mi? birde dün alıp bu gün çiftleşme belirtileri göstermesi çok şanslı olduğumu gösteriyo galiba bu konuda cevaplarınız için teşekkür ederim abi...
çiftleşmeyi gerçekleştirememesi sorun değil çiftleşmeye başlamadan önce dediklerini yapıyor erkekler gerisi gelecektir çok az kalmış

erha1907

Takipçi Üyemiz
Adı
erhan
Soyadı
yücel
tamam abi çok teşekkur ederim son olarak bu dönem için kullanmam gereken ekstra bi ilaç olsun yem olsun bi şey yapmam gerekir mi? yoksa sadece yuvalığı takıp beklemek yeterli mi?

sezgin

Uzman Üyemiz
Adı
Sezgin
Soyadı
Anıl
düzenli bi şekilde yem mama su kum kalamak kemiği eksik etme arasıra yeşillik ten başka hiçbirşey yapmana gerek yok

erha1907

Takipçi Üyemiz
Adı
erhan
Soyadı
yücel
tamam abi teşekkur ederim ALLAH gönlüne göre versin inş.