BU çift hakkında yorumlarınızı beklyrm almayı düşnyrm da

ahmet toprak

Uzman Üyemiz
Adı
ahmet
Soyadı
toprak
güzel kuşlar fakat biraz bakımsızlar kondisyonu iyi değil dişi kuşun.

Emre ceyhan

Uzman Üyemiz
Adı
Emre Erman
Soyadı
Ceyhan
Pek bilgi vermemişsin.Kaç yaşındalar falan satılma sebebi neymiş.Kuşların bugüne kadar düzgün bakıldğına emin ol.Sonra başın ağrımasın.

y_murat01

Üyemiz
Adı
murat
Soyadı
yazıcı
fiyat 420  10 aylıkmış kuşlar  ama vazgeçtim  almicam  420 tl ye bundan daha iyi jumbo bulabilecegimi düşünüyorum    sizcede öyle degilmi    kuşlar 2013 alman bilezikliymiş

fatesan

Uzman Üyemiz
Adı
….
Soyadı
…..
Simdi kuşlara bakip artisi ne eksisi ne değerlendirmek gerek.
Bence artilari:
Dişinin rengi, genç olmaliri, es tutmuş olmaları (daha önce yavru bakmis olmasalar da en azindan en azindan es kuşlar)
Eksileri:
Kuşlar çok vasifli değil, dişi iri duruyor ama ince erkek kalin duruyor ama gerdan yok, ince tüylü kuşlar.

Ha derler adama bu dediklerin de olsa 400 liraya verirler mi. Eğer aradigin o vasifsa  tek tek al ya da iyice piyasayi kovala o fiyatlara bulabilirsiniz

Yok bu vasif yeter benim icin diyorsan o zaman 400 verme 300 e kadar bulunur o kuşlardan.

Sitede bektaş ilani var güzel 2 çift var onlari degerlendirebilirsin. Vasfi bunlardan asagi degil kesinlikle fiyati daha uygun.

Nexus 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bektas Abdurrahman

Takipçi Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Bektas
Soyadı
Abdurrahman
Bu kuşlara 10 aylık dediyse KESİNLİKLE almayın,dişi kuşun ayağındaki bilezik kırmızı buda 2012 oldugunu gösteriyor.Kuşlar ne kadar güzel olur ise olsun işin içinde bişey var demektir.