bu çift lutino yavru verirmi !!!

ciancarlo

Uzman Üyemiz
Web sitesi
renkmuhabbetkusu.blogspot.com
Adı
Cihan
Soyadı
AYTAN
arkadaşlar sizce bu çift lutino yavru verirmi bu çifti aldığımda 4 kuluçka geçirdiğini toplam 14 yavru aldığını yavruların daha yeni yuvadan aldığını söyledi 2 gündür çiftleştiğini yeniden yumurtanın yakın olduğunu söyledi yavrularından 3 ünü sanırsam satmış 1 tane lutino sarı kırmızı gözlü yavru sunu gösterdi valla yavruya bakıp özendim yavu çok temizdi sağlıklıydı  annesini babasını aldım bilemiyorum yanlışmı yaptım acaba

omeradam

Uzman Üyemiz
Adı
ömer
Soyadı
adam
lutinoların kökeni resesif benklilerden geliyor diye biliyorum ek bilgi olarak söyleyim dedim.

metroxylon

Takipçi Üyemiz
Adı
Özgür
Soyadı
Kurt
lutino verirmi bilmem ama
bende erkek sarı parçalı dişi turkuaz yeşili her ağız yavruda 1 tane albino yavru veriyor

metroxylon

Takipçi Üyemiz
Adı
Özgür
Soyadı
Kurt
haftasonu ekleyeyim
akşam eve gidince karanlık oluyor ampul ışığındada güzel olmaz

Kadir26

Yeni Üyemiz
Adı
Kadir
Soyadı
Akdemir
Merhaba Benim bu çiftim her batında 2-3 adet lutino veriyor.. Bu çift dişi gibi parçalı yeşil , erkek gibi spangle ve Lutino yavrular veriyor..
Birde şuan salmamda 3 çiftte yavru var.. Renkleri Yeşil Parçalı ve Sarı Spangle Çıkan yavrulardan yarısı Lutino oluyor.. Bunun sebebi salmadaki erkeklerimin 4 Tanesinin anneleri LUTİNO Genlerden Kaynaklanıyor sanırım..
BENCE SİZİN KUŞLARINDA GENLERİNDE VARSA LUTİNO ÇIKMA OLASILIĞI %80'dir.. Damızlıkların Renkleri Önemli Değil.. Bu arada Lutino Dişilerimden Daha hiç Lutino Yavru Almadım..Önemli Olan Erkeğin Genleri..
ÇİFTİM

Erkeğin başka dişiyle resmi..

Aldığım İlk Lutino Yavrular

Oğuz Deniz

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.muhabbetkuslari.org
Adı
Oğuz
Soyadı
Deniz
Spangle kuşlar lutino veya albino veriyor bende. Veya sağlam kan lutino olacak. Benim bir abinin üretimhanesi full lutino. Farklı çıkan yavruları satıyor lutino üretiyor. Ordan bir yavru almıştım dişi, onun yavrularıda lutino çıkıyor. Kan ve spangle olması önemli diye düşünüyorum ;)

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Atalarının kanında varsa Lutino yavru verir

BISMARCK

Uzman Üyemiz
Adı
EKREM AYKUT
Soyadı
BAL
Bir çift yerli ırk ve mutasyon olarak NORMAL olan yeşil renk çiftim var.Her kulıçka sonunda kesinlikle bir adet lutino veriyor.Diğer yavrular da anne baba gibi NORMAL çıkıyor.