Bu çiftlerde problem mi var. ( VİDEOLU )

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Abi kızıştı diye illa ki yuvaya ilgi gösterecek diye bir şey yok. Benimsemesi lazım. Alışması için rahat bırak. Zaten yapacak bir şey yok. Dişi gayet kızışmış ama kendini hazır hissetmiyor. İyice kendine ve çevreye güveni gelince çiftleşme gerçekleşecektir ve yuvaya girecektir.

irsadkircil

Üyemiz
Adı
İrşad
Soyadı
KIRÇIL
valla efekan kardeş bilemiyorum. elalemin bir tas dolu yumurtası oluyor. adam eve getirdim yuvaya girdi diyor. önünü alamıyorum çok ürüyorlar diyor içim gidiyor arkadaş. bizimkilerde işi güçü yok yem yesinler oynasınlar bu arada yem tüketimi baya arttı. inşallah bu iş olur hayırlısı 23 haziranı bekliyorum muhabbetlerde erkeklerin cinsel organının uyanma zamanıymış bakalım öyle okudum.

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
İrşad KIRÇIL' Alıntı:
valla efekan kardeş bilemiyorum. elalemin bir tas dolu yumurtası oluyor. adam eve getirdim yuvaya girdi diyor. önünü alamıyorum çok ürüyorlar diyor içim gidiyor arkadaş. bizimkilerde işi güçü yok yem yesinler oynasınlar bu arada yem tüketimi baya arttı. inşallah bu iş olur hayırlısı 23 haziranı bekliyorum muhabbetlerde erkeklerin cinsel organının uyanma zamanıymış bakalım öyle okudum.
Bilmiyorum abi ama. Bu iş şans ve sabır işi. Herkes bana çok iyi bakıyorsun diyor. Bak benimkiler de 1.5 yıldır bende daha yavru alamadım. Ama sabrediyorum dua ediyorum. Onlara güveniyorum. Başkası bir sürü yumurta alıyor ama Maşallah diyeceksin. Allah daha çok versin. Bizimkiler de bir gün üreyecek. Sabır sabır sabır.

Ögür

Uzman Üyemiz
Adı
özgür
Soyadı
olğaç
s.a ırşad kardeş sağlılı gözüküyorlar sabred arkadaşları dediği gibi rahat bırak biraz kısmetse olur inşallh ben bir buçuk yıl sonra aldım yavrular 25 günlük ken gene çiftleşti yarın 3. yumurta inşallh sabır inşallah

Umut Ergün

Uzman Üyemiz
Adı
Umut
Soyadı
Ergün
Maşallah kuş kızısmıs ama çiftleşcek diye bişey yok ama kafes kucuk ve cok tunek var 2'ye düşür abi inşallah yavru alırsınız

deryam42

Yeni Üyemiz
Adı
derya
Soyadı
demir dudu
erkeği kızıştırmak lazım kızıştırıcı yem diye birşey var üstünde yazıyor ondan ver ve bekle

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Derya DEMİRDUDU' Alıntı:
erkeği kızıştırmak lazım kızıştırıcı yem diye birşey var üstünde yazıyor ondan ver ve bekle
O kızıştırıcıların pek etkisi olmadığına emin olun. Erkekler zaten kolay kızışır. Bu arada zaten bu erkek kızışmış.

irsadkircil

Üyemiz
Adı
İrşad
Soyadı
KIRÇIL
emin olun o dişiyi erkek o hale getirdi. kuşlar oğuz akvaryumun zamanında aynı renge sahip bir dişi vardı çift olarak aldım ilk. erkek 2 aylık dişi 1 yaşından büyük. dişi çok saldırgan dı kafese parmak uzatıldığında koparırcasına saldırıyordu. erkeği vurdu vurdu sonra değiştim aile de rahatsız oldu durumdan. bir yerde erkeğin basireti bağlandı diyorum, şimdi erkekte şeyle bir huy gelişti dişi kesinlikle vucudunu erkeğin vucuduna degdirmeyecek, aynı tünekteler dişi üzerine doğru gidince gaagasını gösteriyor dişi daha ileriye gidince kendisine dokundurmadan atlıyor tünekten bu huyun küçüklükten kaldığını hissediyorum. Bu arada hakkımı helal etmiyorum çift yapacam dedim bu yaş farkında kuş verdiler, dediğim gibi kuşta psikolojik hasta çıktı.  inanın temiz su 2 günde bir ilaçlı su herşeye kafidir.

Yazar

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Müslüm
Soyadı
GÖYCE
Kardeş bu dert bendede var. Dişi erişkin ancak çiftleşmeye hazır değil. Yani bunun yaşla ilgisi yok. 1 yaşında büyük 1 çiftim var ama henüz çiftleşme yok. Zamana bırakın. Ben saldım gitti, artık uğraşmıyorum :) Takılsınlar