Bu çiftleşmenin ve yumurtlayacak olmanın ön çalışmalarımı acaba ?

sheqil58

Takipçi Üyemiz
Adı
Samet
Soyadı
YILMAZ
Üstadlarım benim 1 çift kuşum var evde ve 1 yıl oldu halen bekliyorum sizin dediğiniz gibi sabrediyorum :) erkek kuşum aşırı kızışık ve dişinin cereside belli bi şekilde kahverengi olmaya başlıyor. 2-3 gündür erkek çiftleşmek için her yolu deniyor ve arada sırada dişi çiftleşme pozisyonu alıyor fakat yapmıyor birbirlerine bayağ kusuyorlar öpüşüyorlar koklaşıyorlar :) ama dikkatimi çeken şu. Dişi kuş yuvaya girip yuvalığın ağzına gelip orda erkeği çağırıyor ve erkekte yuvalığın tüneğinde durup orda öpüşüp didişiyorlar civildeşme sesleri oluyor ve dişi arada yuvalığa giriyor geri çıkıyor bişiyler yapıyor yani :) bu çiftleşmek için ön hazırlıkmı yuvamı kızıştırıyorlar ne yapıyorlar yani mutlu sona yakında varacak mıyım lütfen bi cevap yazın bekliyorum =)

mahmut han

Takipçi Üyemiz
Adı
Mahmut
Soyadı
Varlı
Sizinde tabirinizle mutlu sona yakında varacaksınız :) ;) biraz daha sabır çok az kaldı bence..

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Belirtmiş olsuğunuz durumlara göre Kuşlarınız çiftleşmeye hazırlanma evresindeler

senfoniork22

Uzman Üyemiz
Adı
Ahmet
Soyadı
Tatlıpınar
kuşlaranıza haftada 2 sefer mama verin fazla rahatsız etmeyin çifleşmeleri yakındır kafesinde yerini değiştirmeyin

sheqil58

Takipçi Üyemiz
Adı
Samet
Soyadı
YILMAZ
Üstadlarım Allah razı olsun hepinizden çok teşekkür ederim :) inşallah sonunda mutlu sona varacağım :)

Bu arada Şahin Güngör abi ben ankara'ya geldiğimde senin yanına gelecektim siteler'de olduğunu öğrendim fakat bulamadım :D bi daha ki sefere inşallah ziyaretine geleceğim :)

sheqil58

Takipçi Üyemiz
Adı
Samet
Soyadı
YILMAZ
İnşallah üstadlarım :D valla çok ama çok heyecanlıyım yumurtlayacakları günü iple çekiyorum :D o gün en mutlu günüm olcak :D

rdemir

Uzman Üyemiz
Web sitesi
kivgader.org
Adı
Remzi
Soyadı
Demir
Burda öğrendiğim bir şey varsa oda SABIR .Açılan konuların %50 sinin cevabı SABIR Hayırlısı olsun işallah

sheqil58

Takipçi Üyemiz
Adı
Samet
Soyadı
YILMAZ
üstadlarım şimdi herşey normal fakat dişi çiftleşme pozisyonuna geldiği zaman tam erkek işi halledecek fakat dişi erkeğe vurup geri vazgeçiyor bu ilk başlar olduğu için nazlanıyor mu nedir acaba :S

dokumacı

Üyemiz
Adı
hasan
Soyadı
altinigne
senin imza sözünde ne yazıyor.biraz sabır her işin bir nazı olacaktır.

sheqil58

Takipçi Üyemiz
Adı
Samet
Soyadı
YILMAZ
Hasan ALTINİĞNE' Alıntı:
senin imza sözünde ne yazıyor.biraz sabır her işin bir nazı olacaktır.
acaba hiç sırf bir kuş için 2 yıl sabrettiniz mi çok merak ettim =) ben zaten sabrediyorum fakat sadece soru sordum =) tşk. ederim