VyS
Takipçi Üyemiz
BU ÇIFTIN YAWRULARINDAN RAINBOW ÇIKMA DURUMUU WAR MIDIR?

Veysel DELEN' Alıntı:BU ÇIFTIN YAWRULARINDAN RAINBOW ÇIKMA DURUMUU WAR MIDIR?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
aynen katılıyorum Halil üstada yani yarı yarıya şansınız ama büyük ihtimalle gelir..Halil İbrahim ÇABUK' Alıntı:altından ne geleceğini kimse bilemez mavi ve yeşil kuşun altından beyaz geliyor mesela kanında hangi renk olduğu ancak ilk kuluçkadan sonra anlaşılır
+++İsa YILMAZ.' Alıntı:yeşil mavi kuşlardan lutino albino rainbow gibi renkli kuşlar çıktığını gördüm. herşey kanında olmalı.
çok dolasmama ragmen yasadıgım yerde raınbow bulamdım dedım belkı bnlardan çıkar dıe bunları ese attım hayrlısı artık 1. yumurtanın 16gunu az kldıR.Efekan ALTUN.' Alıntı:Kuşlarınızın renkleri itibarı ile rainbow çıkması bir ihtimal. (%60) Ama kanından gelen bir özellik de olması lazım. Bu erkeğin yanında tam olarak bir rainbow olsaydı kesinlikle rainbow yavrular olurdu.
abi bu kuşlardan da çıkabilir çıkamaz demiyorum. Ama erkek tam bir rainbowla eşe atılırsa rainbow yavru vermek için çok uygun renkte. Yalnız dişinin rengi de çok güzelVeysel DELEN' Alıntı:çok dolasmama ragmen yasadıgım yerde raınbow bulamdım dedım belkı bnlardan çıkar dıe bunları ese attım hayrlısı artık 1. yumurtanın 16gunu az kldı
Halil İbrahim ÇABUK' Alıntı:altından ne geleceğini kimse bilemez mavi ve yeşil kuşun altından beyaz geliyor mesela kanında hangi renk olduğu ancak ilk kuluçkadan sonra anlaşılır