Bu Çiftten Raınbow Çıkar mı?

mustafaozden2

Takipçi Üyemiz
Adı
Mustafa
Soyadı
Özden
Atalarını bilmek lazım ama rainbowa yakın kuşlar çıkacağını tahmin ediyorum..

muhendis155

Uzman Üyemiz
Adı
İSA
Soyadı
YAYILKAN
yeşil mavi kuşlardan lutino albino rainbow gibi renkli kuşlar çıktığını gördüm. herşey kanında olmalı.

PROGRAMCI

Uzman Üyemiz
Adı
HALİL İBRAHİM
Soyadı
ÇABUK
altından ne geleceğini kimse bilemez mavi ve yeşil kuşun altından beyaz geliyor mesela kanında hangi renk olduğu ancak ilk kuluçkadan sonra anlaşılır

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
Halil İbrahim ÇABUK' Alıntı:
altından ne geleceğini kimse bilemez mavi ve yeşil kuşun altından beyaz geliyor mesela kanında hangi renk olduğu ancak ilk kuluçkadan sonra anlaşılır
  aynen  katılıyorum Halil  üstada  yani  yarı yarıya şansınız  ama büyük ihtimalle gelir..

hilmi2323

Takipçi Üyemiz
Adı
hilmi
Soyadı
kuru
inşallah allah gönlünüzde olanı verir  :) bendede anne lutino baba Double Factor Spangle sarı eşin yavrusu erkek Double Factor Spangle (sarı) ve anne babasını bilmediğim mavi bir dişi eş kuşum var. bakalım bizimkilerden nasıl yawrular çıkacak  alkisd

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Kuşlarınızın renkleri itibarı ile rainbow çıkması bir ihtimal. (%60) Ama kanından gelen bir özellik de olması lazım. Bu erkeğin yanında tam olarak bir rainbow olsaydı kesinlikle rainbow yavrular olurdu.

VyS

Takipçi Üyemiz
Adı
Veysel
Soyadı
Delen
R.Efekan ALTUN.' Alıntı:
Kuşlarınızın renkleri itibarı ile rainbow çıkması bir ihtimal. (%60) Ama kanından gelen bir özellik de olması lazım. Bu erkeğin yanında tam olarak bir rainbow olsaydı kesinlikle rainbow yavrular olurdu.
çok dolasmama ragmen yasadıgım yerde raınbow bulamdım dedım belkı bnlardan çıkar dıe bunları ese  attım hayrlısı artık 1. yumurtanın 16gunu az kldı 

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Veysel DELEN' Alıntı:
çok dolasmama ragmen yasadıgım yerde raınbow bulamdım dedım belkı bnlardan çıkar dıe bunları ese  attım hayrlısı artık 1. yumurtanın 16gunu az kldı
abi bu kuşlardan da çıkabilir çıkamaz demiyorum. Ama erkek tam bir rainbowla eşe atılırsa rainbow yavru vermek için çok uygun renkte. Yalnız dişinin rengi de çok güzel