Evet videosu da var teşekkürler.Mehmet HANÇER' Alıntı:Üretimhanenizin videosunu görmüştüm sanırım gerçekten çok düzenli ve temizdi. Hayırlı üretimler
Evet videosu da var teşekkürler.Mehmet HANÇER' Alıntı:Üretimhanenizin videosunu görmüştüm sanırım gerçekten çok düzenli ve temizdi. Hayırlı üretimler
Sağolasın kardeşim tahmin ediyordum tanıdık birileri çıkar diyeGökhan YILMAZ' Alıntı:Hoşgeldiniz foruma Kemal abi. Diğer siteden daha önce konuşmuştuk sizinle.
Bereketli, bol yavrulu üretimler dilerim. Müsait bi gün gelip canlı görmek isterim kümesi
Aynı nick kemo35 idiMehmet AKÇAKAYA' Alıntı:sizi hatıurlıyorum kemo32 değilmiydiniz muhabbetkusu.org da site kapandı
Levent ULUCA' Alıntı:MAŞALLAH .......
RABBİM NAZARDAN ESİRGESİN..........
Cengiz BASUT' Alıntı:Maaşallah. üretiminiz bol olsun
Hüseyin ÇAKIR' Alıntı:maşallar allah nazardan korusun inşallah bol üretimler abicim
Oktay AYKUT' Alıntı:hoşgeldiniz hayırlı üretimler
Arkadaşlar şu tarihe bir baksanız.En son mesaj 31 ağustos.Bu hafta yeni üye çok.Bunda bir sorun yok ama her yeni gelen eski bir konuyu hortlatıyor.Sonra herkes devam ettiriyor.Biraz dikkat etsek hiç fena olmaz.Münah ÖZOĞLU' Alıntı:41 kere Maşallah.Allah nazardan saklasın.