BU DA BENİM YEM TEMİZLEME MAKİNEM

geum

Uzman Üyemiz
Adı
Umut
Soyadı
GENÇ
Hafta sonu  yaptığım yem temizleme makinem. gayet iyi temizliyor. sadece 35-TL ye mal oldu.

kemal akbulut

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ww.muhabbetkusuureticileri.com
Adı
Kemal
Soyadı
Akbulut
maaşallah böyle olacan işte altına 4 adet tekerlek istediğin yere çek götür en üst yem döktüğün yere kum teli koy büyük pislikler kalır güle güle kullan 2 defa elemen gerekecek onun yerine bunu kullandıkçada çözersinya alta alta 2 fan çalıştıracak şekilde yap slm

geum

Uzman Üyemiz
Adı
Umut
Soyadı
GENÇ
Kemal abi gayet iyi temizliyor 14 cm lik güçlü fanlardan koydum yemi yavaş yavaş dökünce iyi temizliyor ama kum telini de yaparım sağol

yisemu

Takipçi Üyemiz
Adı
MUSTAFA
Soyadı
KELLECİ
Güzel emeğine sağlık,bende aynısından yaptım.Altındaki kutular küçük geliyordu.Değişik yaptım bende 20 kg yemi hiç elimi sürmeden ayırıyorum.Bende en kısa zamanda resmini buraya atarım aklınızda fikir olsun diye.

kemal akbulut

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ww.muhabbetkusuureticileri.com
Adı
Kemal
Soyadı
Akbulut
fanın küçüklüğü büyukluğü önemli değil yem az çok meselesinide az döktüğün olçüde deliğini küçült yada büyut hazneyı doldur o kendisi hep aynı ayar aksın çok kuvvetli gelir kabuklara cılızları üfler az gelir kabukla karışr ÖNEMLİ OLAN RÜZGARA MARUZ KALAN ALAN YUKSEKLİĞİNİN FAZLA OLMASI NEDEN TAHILI AYAKTA YADA ALTINA SANDALYE VS KOYARAK RÜZGARDA SAVURURLAR SLM