Bu Defa Oldu Sanırım

gokhan aslan

Üyemiz
Adı
gökhan
;) bende bi fırça atıyım belki işe yarar :)
hadi hayırlı olsun sizede kısa zamanda gelir yumurtalar inşallah.Kafeslerinde her şey var bi eksikleri yok.umarım boş çıkmaz nasip artık :)

gokhan aslan

Üyemiz
Adı
gökhan
yeni durumumuzu da yazayım dedim şuan kuşum yumurtladı ve altında yedi yumurtası var,düzhün bir şekilde bir haftadır yatıyor,heycanla yavruları bekliyoruz ,yumurtaları kontrol etmedim aslında evcil bir dişi sorun edeceğini sanmıyorum ama yinede riske girmek istemedim bekleyip görücez kaç tanesi çıkacak..

çapkın

Uzman Üyemiz
Adı
Oğuzhan
Soyadı
KOBACIK
Gökhan ASLAN' Alıntı:
yeni durumumuzu da yazayım dedim şuan kuşum yumurtladı ve altında yedi yumurtası var,düzhün bir şekilde bir haftadır yatıyor,heycanla yavruları bekliyoruz ,yumurtaları kontrol etmedim aslında evcil bir dişi sorun edeceğini sanmıyorum ama yinede riske girmek istemedim bekleyip görücez kaç tanesi çıkacak..
Hey maşallah ya :) İnş. hepsi çıkar ve anne baba zorlanmadan bakarlar :D İnş. bizde alırız yavru :)

gokhan aslan

Üyemiz
Adı
gökhan
teşekkürler arkadaşlar,başından beri bu süreçte başımdan geçen durumları yazdım,yavrular çıkmayı başarırsa inşallah burdan günlük gelişim ve fotoları eklemeyi düşünüyorum ,yavru almayı bırakın bu sürecte erkek kuş tarda nöbet tutarken bir yandan onu izleyip bir yandan da dişinin yumurtaları çevirirken çıkarttığı sesi dinlemek bile farklı bi zevk.İnşallah kısa zamanda herkes tadar.

mahsun ece

Takipçi Üyemiz
Adı
Mahsun
Soyadı
ECE
Gökhan ASLAN' Alıntı:
hadi hayırlısı olsun gözünüz aydın umarım hepsi dolu çıkar ve sağlıklı yavrular alırsınız.

çapkın

Uzman Üyemiz
Adı
Oğuzhan
Soyadı
KOBACIK
Gökhan ASLAN' Alıntı:
teşekkürler arkadaşlar,başından beri bu süreçte başımdan geçen durumları yazdım,yavrular çıkmayı başarırsa inşallah burdan günlük gelişim ve fotoları eklemeyi düşünüyorum ,yavru almayı bırakın bu sürecte erkek kuş tarda nöbet tutarken bir yandan onu izleyip bir yandan da dişinin yumurtaları çevirirken çıkarttığı sesi dinlemek bile farklı bi zevk.İnşallah kısa zamanda herkes tadar.
crying crying inş.

gokhan aslan

Üyemiz
Adı
gökhan
Bugün itibariyle son durum :)
Yumurtalardan birisi çıktı,diğer yumurtaları kontrol ettim 3 ü daha dolu.
yani toplamda 4 yavru olacak inşallah.ilk kuluçkaya göre çok çok iyi :) rotfl

çapkın

Uzman Üyemiz
Adı
Oğuzhan
Soyadı
KOBACIK
Gökhan ASLAN' Alıntı:
Bugün itibariyle son durum :)
Yumurtalardan birisi çıktı,diğer yumurtaları kontrol ettim 3 ü daha dolu.
yani toplamda 4 yavru olacak inşallah.ilk kuluçkaya göre çok çok iyi :) rotfl
İnş yuvadan 4ü de uçar Renk renk yavru alman dileğiyle üsdat Fotograflarını bekleriz.. :)

gokhan aslan

Üyemiz
Adı
gökhan

Şimdilik bunları çekebildim dişiyi fazla zorlamak istemiyorum,2 yavrumuz çıktı diğer ikisi dolu yumurtalardan beklemedeyiz ,kontrol ediyorum arada dişi gayet güzel besliyor yavruları ancak dişi erkeği yaklaştırmıyor ne yanına ne de yuvaya