gokhan aslan
Üyemiz
- Adı
- gökhan
hadi hayırlı olsun sizede kısa zamanda gelir yumurtalar inşallah.Kafeslerinde her şey var bi eksikleri yok.umarım boş çıkmaz nasip artık
Hey maşallah yaGökhan ASLAN' Alıntı:yeni durumumuzu da yazayım dedim şuan kuşum yumurtladı ve altında yedi yumurtası var,düzhün bir şekilde bir haftadır yatıyor,heycanla yavruları bekliyoruz ,yumurtaları kontrol etmedim aslında evcil bir dişi sorun edeceğini sanmıyorum ama yinede riske girmek istemedim bekleyip görücez kaç tanesi çıkacak..
hadi hayırlısı olsun gözünüz aydın umarım hepsi dolu çıkar ve sağlıklı yavrular alırsınız.Gökhan ASLAN' Alıntı:yeni durumumuzu da yazayım dedim şuan kuşum yumurtladı ve altında yedi yumurtası var,düzhün bir şekilde bir haftadır yatıyor,heycanla yavruları bekliyoruz ,yumurtaları kontrol etmedim aslında evcil bir dişi sorun edeceğini sanmıyorum ama yinede riske girmek istemedim bekleyip görücez kaç tanesi çıkacak..
crying crying inş.Gökhan ASLAN' Alıntı:teşekkürler arkadaşlar,başından beri bu süreçte başımdan geçen durumları yazdım,yavrular çıkmayı başarırsa inşallah burdan günlük gelişim ve fotoları eklemeyi düşünüyorum ,yavru almayı bırakın bu sürecte erkek kuş tarda nöbet tutarken bir yandan onu izleyip bir yandan da dişinin yumurtaları çevirirken çıkarttığı sesi dinlemek bile farklı bi zevk.İnşallah kısa zamanda herkes tadar.
İnş yuvadan 4ü de uçar Renk renk yavru alman dileğiyle üsdat Fotograflarını bekleriz..Gökhan ASLAN' Alıntı:Bugün itibariyle son durum![]()
Yumurtalardan birisi çıktı,diğer yumurtaları kontrol ettim 3 ü daha dolu.
yani toplamda 4 yavru olacak inşallah.ilk kuluçkaya göre çok çok iyirotfl