Bu Defa Oldu Sanırım

gokhan aslan

Üyemiz
Adı
gökhan
erkeğimin yanına bugün bir dişi kuş aldım arkadaştan,tek beslediği bir dişiydi kızgınlık yumurtası yapıp duruyormuş erkeğimin yanına koyar koymaz çiftleşmeye çalıştılar ancak erkek daha tecrübesiz bu yüzden üzerinde düştü tam bir çiftleşme olmadı devamı da gelmedi ancak dişi hemen yuvalığa girdi kazı çalışmalarına başladı daha ilk gün, sizce bu çiftleşmenin devamı gelir mi bundan sonra yoksa heveslerini aldılar daha yaklaşmama gibi bir durum olur mu erkek çok genç güvenemiyorum.
Eğer bir sıkıntı olmazsa bugün çiftleşme girişimleri yarınve sonraki günlerde de devam ederse kaç gün sonra yumurta gelir.
valla mutlu oldum :)  rotfl

darknaklow

Yeni Üyemiz
Adı
Harun
Soyadı
uğur
kardeş benim çiftte aynı oldu ve şimdi dişinin altında yumurta var meraklanma erkekte çiftleşmeye alışır ve en yakın zamanda yumurta gelir  :)

çapkın

Uzman Üyemiz
Adı
Oğuzhan
Soyadı
KOBACIK
Maşallah  usta ya :) ne hevesliymiş sizinkiler :)  crazy crazy bizimkiler anca yem yesinler masraf yav :D ben kuşlarımı seviyorum o ayrı :D

gokhan aslan

Üyemiz
Adı
gökhan
bunların haricinde 2 çiftim daha var onlarada  bir ay oldu onlarda yuvalığa girip çıkıyolar kemirmeler başladı onlarda da ama bu dişi bi farklı çıktı :)
harun bey sizinkiler çiftleştikten kaç gün sonra yumurtladı peki. erkek dişiden hafif çekiniyordu ama dişi erkeği yedi resmen :D inşallah devamı gelir çiftleşmelerin bir kereyle kalmaz. daha ilk gün ,dişi yuvalıktan çıkmadan  kemirip  duruyor

gokhan aslan

Üyemiz
Adı
gökhan
inşallah sabırla bekliyorum :)
Bu arada yumurta alamayan arkadaşlara şunu söylemek istiyorum kuşların eşleşmesinde sürü psikolojisi cidden çok büyük fark ediyor,yan yana gelmeyen kuşlar diğer eş kuşların sesiyle yuva hazırlığına giriştiler.evde bir çift alıp besleyenlerin en büyük sorunu uzun zaman beklemektir sanırım.

Batuhan26

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Batuhan
Soyadı
Sevinç
ben o durumu kanaryalarımda goruyorum erkegı yanına attıgım gibi dişi egiliyor erkek elımden kurtuldugu gibi ciftleşiyor 2 ci gun yuva yapılıp yuvada beklenıyor ama muhabbetlerden öyle bir güzellik göremedim  icon_wall icon_wall icon_wall

PROGRAMCI

Uzman Üyemiz
Adı
HALİL İBRAHİM
Soyadı
ÇABUK
EĞER BU DAVRANIŞLARDA BULUNDUYSALAR YUMURTLAR YAKINDIR HAYIRLI OLSUN

gokhan aslan

Üyemiz
Adı
gökhan
valla şuan dişi hala yuvalıkta kazıp duruyor ancak bugün bi çiftleşme göremedim,erkek dişiden biraz çekiniyor uzak tarlardayken uzanıp yem kusuyor öpüşüyorlar ancak dişinin yanıa gitme cesareti yok.öpüştüklerinde  dişi  hemen pozisyonada giriyor ancak erkek uzaktan öpüşmekle kalıyor ,erkeği değiştirmeli miyim

ErolDSV-ALMAnya

Takipçi Üyemiz
Adı
Erol
Soyadı
Baskal
Gökhan ASLAN' Alıntı:
valla şuan dişi hala yuvalıkta kazıp duruyor ancak bugün bi çiftleşme göremedim,erkek dişiden biraz çekiniyor uzak tarlardayken uzanıp yem kusuyor öpüşüyorlar ancak dişinin yanıa gitme cesareti yok.öpüştüklerinde  dişi  hemen pozisyonada giriyor ancak erkek uzaktan öpüşmekle kalıyor ,erkeği değiştirmeli miyim
SakIn erkegi felan deyistireyim deme,biraz sabret bekle,fazla rahatsiz etme, bakimlarInI iyi yap yeter,
bide arkadaslar su siftlesme dediyin 10 saniyelik bir sey herzaman göremiyebilirsin.
Erkek kus Disi kusu yem kusuyorsa, Diside yuvaya giriyorsa hersey yolundadIr.
Hadi hayIrli olsun

gokhan aslan

Üyemiz
Adı
gökhan
Kuşlar az önce bir kez daha çiftleştiler yine pek başaramasada erkek bu defa üzerinde dişinin daha çok kaldı :) rotfl

gokhan aslan

Üyemiz
Adı
gökhan
saol kardeşim,yok rahatsız olacaklar gibi değil,yerleride güzel keyifleri iyi zaten çok da yabani değiller kafesede öyle yaklaşacak kimse yok .seyirciyiz sadece .sabırla bekliyoruz :)

gokhan aslan

Üyemiz
Adı
gökhan
Bugün üçüncü gün hala çiftleşme denemeleri devam ediyor, bugün defalarca denendi erkek dişinin üzerine çıkıyor ancak daha on saniye kalmadan düşüyor doğru düzgün bir çiftleşme olmadı çok sık tekrarlanıyor ,bu erkek bu işi nasıl öğrenecek  confusedtw böyle giderse yumurtalar boş çıkacak  crazy

çapkın

Uzman Üyemiz
Adı
Oğuzhan
Soyadı
KOBACIK
usta zaten çiftleşme 10-15 sn sürer 1 saat boyunca üstünde klmıyacakya :D :D :D rahat ol bnce olay tamam..

gokhan aslan

Üyemiz
Adı
gökhan
bu kerata hiç kalamıyor işte :) dişinin üstünde dönüp duruyor tutturamıyor :) birgün çekip komedi diye eklerim ne demek istediğimi anlarsınız :)  :D

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Benim de başımda öyle bir erkek vardı. Bir türlü beceremiyordu. Neler hissettiğinizi anlıyorum.

mahsun ece

Takipçi Üyemiz
Adı
Mahsun
Soyadı
ECE
siz merak etmeyin başarılı tek bir çiftleşme bile 2-3 yumurtanın döllenmesini sağlar. ki gün içinde defalarca çiftleşiyorlar elbet biri başarılı olur

çapkın

Uzman Üyemiz
Adı
Oğuzhan
Soyadı
KOBACIK
mahsun beye katılıyorum 10 gün sonra yumurtalarınız gelmeye baslar bnce kafeste kalamar kemiği bulunsun mineral bloklar falan önmli şeyler :D

mytheron

Uzman Üyemiz
Adı
mustafa
Soyadı
karakaya
Benim yavrudan baktığım lutinoma aldığım erkekde iş yok diyodum,kızdım biraz kendilerine değişicem erkeğini diye,bugün dikkat ettimde popo şişmeye başlamış bizimkiler azöncede çiftleşiyordu  dsafasdfasfsad  smileki
konuşma etkili oldu sanırım