bu dişi iş yaparmı

Lütfi Öer

Üyemiz
Adı
Lütfi
Soyadı
Özer
arkadaşlar bu dişiyi izmirden aldım cz bilezikli cz bilezik hangi ülkeye ait bilmiyorum pek çiftleşme yanlısı bir kuş gibi gelmiyor bana ama bir yandanda pvc kafeste beslediğim için diğer çiftlerin yavruları öttükçe gidip onlara bakıyor dişi veya kafese elimi atınca yavruluğa bakıyor sizce yumurtlarmı bu dişi fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim

mahir_06

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
mahir
Soyadı
kocatürk
göründüğü kadar  temiz sağlıklı bir dişi ama henüz hazır değil.. umuyorum hazır olunca güzel yavru verecektir.

erdemaga

Yeni Üyemiz
Adı
erdem
Soyadı
aga
Masallah cok guzel bir sorum var ciftimden disi olan erkegi hep kafesin tabanina atiyor bende 2. Ci disiyii atayim diyorum sorun olurmu

Lütfi Öer

Üyemiz
Adı
Lütfi
Soyadı
Özer
Erdem AGA' Alıntı:
Masallah cok guzel bir sorum var ciftimden disi olan erkegi hep kafesin tabanina atiyor bende 2. Ci disiyii atayim diyorum sorun olurmu
kardeşim benim konumun altına niye yeni bi konu çıkartıyosun parayla değilki konu açmak git yeni bir konu aç

Bektas Abdurrahman

Takipçi Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Bektas
Soyadı
Abdurrahman
Cz Çekoslovakya ülkesine ait kısaltmadır,kuş sağlıklı görünüyor ayağı ve gagası koyu renk olan bazı kuşlarda burun kahverengi olmaz olmadan da kızışıp yumurta yapabilir biraz inceleyip tek bıraktıktan sonra bir yakışıklı ile eşe atabilirsiniz.SAYGILAR