M mkayagull Yeni Üyemiz Katılım 11 Ara 2010 Mesajlar 15 Konum balıkesir Adı muharrem Soyadı kaya 1 Ocak 2011 #21 engin kuşlarına maşallah balıkesirin neresindesin bende balıkesirliyim
K Kawasaki Takipçi Üyemiz Katılım 7 Eki 2010 Mesajlar 204 Konum Balikesir Adı Engin Soyadı Kahraman 1 Ocak 2011 #22 mkayagull' Alıntı: engin kuşlarına maşallah balıkesirin neresindesin bende balıkesirliyim Genişletmek için tıkla ... Bandırma Herkese çok teşekkür ederim Allah razı olsun
mkayagull' Alıntı: engin kuşlarına maşallah balıkesirin neresindesin bende balıkesirliyim Genişletmek için tıkla ... Bandırma Herkese çok teşekkür ederim Allah razı olsun
M metroxylon Takipçi Üyemiz Katılım 10 Ara 2010 Mesajlar 238 Konum Buca/İzmir Adı Özgür Soyadı Kurt 1 Ocak 2011 #23 maşallah
G gcelmen Yeni Üyemiz Katılım 28 Ara 2010 Mesajlar 23 Konum Ankara Adı Gülsün Soyadı Çelmen 2 Ocak 2011 #24 Teşekkürler Engin Kardeş. Benimde 3 aylıkken damızlık olan bir kuşum oldu şu an 5 yavru bakıyor bol bereketler diliyorum
Teşekkürler Engin Kardeş. Benimde 3 aylıkken damızlık olan bir kuşum oldu şu an 5 yavru bakıyor bol bereketler diliyorum
M mango Uzman Üyemiz Katılım 30 Ara 2010 Mesajlar 347 Konum Ankara Adı Hakan Soyadı TUNA 2 Ocak 2011 #25 Maşallah Allah nazardan saklasın.Rabbim bizede nasip eder inşallah..
E elaziz2316 Guest 3 Ocak 2011 #26 mumit' Alıntı: üretimhanemde rekor yumurta sayısı 5 aylık dişi ilk yumurtasını 13 tane yaptı ve bunlardan 9 u yavru büyüttü diğer yumurtaları başka çifte atmıştım. 9 yavrunun renkleri ise gri beyaz+ mavi beyaz parçalı Genişletmek için tıkla ... Maşallah Allah nazardan korusun.
mumit' Alıntı: üretimhanemde rekor yumurta sayısı 5 aylık dişi ilk yumurtasını 13 tane yaptı ve bunlardan 9 u yavru büyüttü diğer yumurtaları başka çifte atmıştım. 9 yavrunun renkleri ise gri beyaz+ mavi beyaz parçalı Genişletmek için tıkla ... Maşallah Allah nazardan korusun.
D denizcura Üyemiz Katılım 17 Ara 2010 Mesajlar 26 Konum TÜRK BAYRAĞININ DALGALANDIĞI HER KARIŞ VATAN TOPRA Adı Deniz Soyadı Cura 3 Ocak 2011 #27 çok güzel maşallah.