Bu hareket birbirlerine kur yaptıkları anlamına geliyor değil mi?(resimli)

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun

ahmet SEÇKÜN

Üyemiz
Adı
ahmet
Soyadı
seçkin
kur olabilir video eklesen daha iyi olur yanlız kuşların bulunduğu yer çok mu sıcak hayvanlar niye kanatları açmış onun tek sebebi hararettir :)

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
bu hayvanlar sıcağa dayanıklı hayvanlar ve bulundukları yerin ısısı ve nemi gayet uygun bunun hararete bağlı olmadığından eminim okuduğum gibi kur olsa gerek bir de forumdaki üreticilerin fikrinizi alayım dedim

levent33

Uzman Üyemiz
Adı
LEVENT
Soyadı
ULUCA
BUNA KUR DA DİYEBİLİRSİNİZ.......  BAZEN KUŞLAR BİRBİRLERİNİ KAŞIRLAR BU ANLAŞTIKLARI ANLAMINA DA GELEBİLİR...AMA HEMEN ÇİFTLEŞECEKLER DİYE BİR KURAL DA YOKTUR.......

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
hemen çiftleşecekler diye birşey yazmadım zaten

Yakup ÜNAL

Uzman Üyemiz
Adı
Yakup
Soyadı
ÜNAL
Bu sıcaklık yüzünden oluyor eğer bir derece varsa kafese sabitleyin kur amaçlı değil bu olay.

Yakup ÜNAL

Uzman Üyemiz
Adı
Yakup
Soyadı
ÜNAL
Levent ULUCA' Alıntı:
BUNA KUR DA DİYEBİLİRSİNİZ.......  BAZEN KUŞLAR BİRBİRLERİNİ KAŞIRLAR BU ANLAŞTIKLARI ANLAMINA DA GELEBİLİR...AMA HEMEN ÇİFTLEŞECEKLER DİYE BİR KURAL DA YOKTUR.......
Birbirlerini kaşımaları değil kanatları açma kur mu? diye sormuş arkadaş. Levent bey.

kemal akbulut

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ww.muhabbetkusuureticileri.com
Adı
Kemal
Soyadı
Akbulut
KARDEŞ KUŞLARIMIZ SICAKLADIĞINDA KENDİLERİNİ SERİNLETMEK AMAÇLI KANATLARINI AÇARLAR  TUM ÜRETİCİ VE YAŞAYAN İNSANLARIMIZIN ÇOĞU DERECE İLE SICAKLIK ÖLÇERKEN BENDE DAHIL HIÇ HİSSEDİLEN SICAKLIĞI KONUŞMAYIZ DERECE 33 FAKAT NEFES ALAMIYORSUN ERTESİ GÜN SICAKLIK 35 AMA O KADAR HİSSETMİYORUZ BU KUŞLAR SICAK BÖLGEDE YAŞIYORLAR FAKAT SERBEST OLARAK KUŞ SICAĞI SERİNİ BULUYOR AMA KAFESTE MALESEF BU YUZDEN KURLA KARIŞMASIN O AYRI BİR ŞEY KUŞLAR İŞİNİ BİLİR YETERKİ BEĞENSİNLER SLM
KARDEŞ KUR YADA BİRBİRLERİNİ BEĞENDİKLERİNİ ANLAMAN İÇİN BİR MUDDET KUŞLARI AYIR BAK KENDİN KARAR VER SLM

levent33

Uzman Üyemiz
Adı
LEVENT
Soyadı
ULUCA
PARDON UYARDIĞINIZ İÇİN SAĞOLUN İŞTE BAZEN OKUMAKLA OKUMAK ARASINDA ÇOK FARK OLUYOR BENİMKİ DE BUNA İYİ BİR ÖRNEK OLDU ŞİMDİ......
KEMAL BEYE KATILIYORUM BEN BÖYLE DURUMLARDA SIK OLMAMAK ŞARTIYLA SPREYİN İÇİNE AZ MİKTARDA SİRKELİ SUYLA KARIŞTIRIP KUŞLARIMA UZAKTAN ZERRE HALİNDE SIKIYORUM ALIŞTILAR ZATEN HEMEN HEMEN HEPSİ SPREY SIKTIĞIM ZAMAN KANATLARINI AÇIP SU ZERRECİKLERİNİN ÖNÜNDE MEST OLUYORLAR........

Yakup ÜNAL

Uzman Üyemiz
Adı
Yakup
Soyadı
ÜNAL
Önemli değil eğer ısı yüksek ise denildiği gibi bir serinletme uygulana bilir ama kalıcı bir yöntem şart.

faruk_79

Uzman Üyemiz
Adı
FARUK
Soyadı
ŞANLI
Bu sıcaklık yüzünden oluyor eğer bir derece varsa kafese sabitleyin kur amaçlı değil bu olay.

ahmet SEÇKÜN

Üyemiz
Adı
ahmet
Soyadı
seçkin
R.Efekan ALTUN.' Alıntı:
bu hayvanlar sıcağa dayanıklı hayvanlar ve bulundukları yerin ısısı ve nemi gayet uygun bunun hararete bağlı olmadığından eminim okuduğum gibi kur olsa gerek bir de forumdaki üreticilerin fikrinizi alayım dedim
bu hayvan sıcaklığa dayanıklı diye birşey yok doğada gölge yer buluyo ve artı banyo yapıyo sende bunları sağlamalısın bir daha emin olduğunuz konularda iyi düşünüp öyle yazınız biz size bildiğimiz konuda yardımcı oluyoruz bilmesek ne yorum yaparız nede sana bu cevabı yazarım ama siz anlamamakda ısrar ediyosunuz