Bu hareketin sebebi nedir? (Videolu)

lorensia

Yeni Üyemiz
Adı
Çağla
Soyadı
Göksu
Sürekli bu hareketi yapıyor bunun nedeni nedir?
Video aşağıda

https://youtu.be/BvFRBkiuWnc

Ezgi Maviş

Takipçi Üyemiz
Adı
Ezgi
Soyadı
Gngr
Eğer kuşun erkekse çiftleştiğini sanıyor benim mavişimde parmağıma öyle yapıyordu.

lorensia

Yeni Üyemiz
Adı
Çağla
Soyadı
Göksu
Gerçekten mi? Ben kafesten çıkmak istediği için öyle yapıyor zannediyordum. Ama daha çok küçük 2 veya 3 aylıktır sanırım şaşırdım gerçekten ve evet erkek.

Ezgi Maviş

Takipçi Üyemiz
Adı
Ezgi
Soyadı
Gngr
Çağla GÖKSU' Alıntı:
Gerçekten mi? Ben kafesten çıkmak istediği için öyle yapıyor zannediyordum. Ama daha çok küçük 2 veya 3 aylıktır sanırım şaşırdım gerçekten ve evet erkek.
Mavişte ilk 4-5 aylıkken felan yaptı sonra geçti. Bi süre yapar geçer  :)

Esra DELÜHASAN

Takipçi Üyemiz
Adı
Esra
Soyadı
Delihasan
Kuşunuzun net bir resmini paylaşım bence. Petshoptan aldıysanız satıcılar hiç bir zaman kuşun yaşını doğru söylemez. Yani 4-5 aylık erkek kuşu dışı diye verdiler düşünün. Bir buçuk yıldır baktığım kuşa yavru bu diyen oldu. Çünkü ceresi pembeydi. Yani satıcılara güvenmeyin. Benim 5-6 aylık erkek kuşum yapıyor bu hareketi. Yanına eş alınca gecti.

lorensia

Yeni Üyemiz
Adı
Çağla
Soyadı
Göksu
Esra DELİHASAN' Alıntı:
Kuşunuzun net bir resmini paylaşım bence. Petshoptan aldıysanız satıcılar hiç bir zaman kuşun yaşını doğru söylemez. Yani 4-5 aylık erkek kuşu dışı diye verdiler düşünün. Bir buçuk yıldır baktığım kuşa yavru bu diyen oldu. Çünkü ceresi pembeydi. Yani satıcılara güvenmeyin. Benim 5-6 aylık erkek kuşum yapıyor bu hareketi. Yanına eş alınca gecti.

Sizce kaç yaşındadır?

Ezgi Maviş

Takipçi Üyemiz
Adı
Ezgi
Soyadı
Gngr
Benimkininde ceresi böyle mor gibi ben aldığımda 1-2 aylıktı. şimdi büyüdü. Yanaklarında siyah yuvarlaklar çıkmaya başlamış. Tahminen 7-8 aylıktır.

lorensia

Yeni Üyemiz
Adı
Çağla
Soyadı
Göksu
Arkadaşlar hangisi doğru kafam karıştı :)

Bir de bunu koyayım belki daha iyi anlaşılır.

Ali ball

Üyemiz
Adı
Ali
Soyadı
Bal
Gaga ucunda sihay lik var diye gördüm buda en fazla 2 buçuk 3 aylık olduğunu gösterir

Ali ball

Üyemiz
Adı
Ali
Soyadı
Bal
Siyahlık lar gagada ki daha bebe olduğunun kanıtıdır çünkü gaga yapısı tam oturmamiştır gelişim sürecindedir

lorensia

Yeni Üyemiz
Adı
Çağla
Soyadı
Göksu
Ali BAL.' Alıntı:
Siyahlık lar gagada ki daha bebe olduğunun kanıtıdır çünkü gaga yapısı tam oturmamiştır gelişim sürecindedir
Türü ne peki? Bu konularda hiç bilgi sahibi değilim jumbo diye türler var bizimki ne acaba nasıl anlaşılır