alerjik bişi oldugunu söylemistim size? k -otherin ve artı olarak yogun badana yapıldıgındada gozler bu sekilde alerji olur..Oktay AYKUT' Alıntı:arkadaşlar alakanız için teşekkür ediyorum şunuda belirteyim kuşları taşıdığım ilk akşam k -otherin diye birtane ilaç var bit pire karafatma gibi zararlılar için sıkıldığı ortamda 2-3 ay kalabiliyor etkisini yitirmeden o ilaçtan sıktım ortama ve kafeslere bi ihtimal bu ilaç alerjide yapmış olabilir birde önceki gün o kafeste bulunan bir kuşun kaçtığını gördüm tünek takılan telin orası baya bi aralık galiba ordan kaçmış yakalayıp yerine koydum bi taneside kafasını çıkarmış çıkmaya uğraşıyordu yakalayıp yerine koydum o arada sürtünmedende olmuş olabilir diye düşündüm ama hastalık olabilme ihtimaline karşılık doksisiklin tedavisi uyguladım 5 gün şimdi vitaminlerinide verdim yarın sabahta vericem o albino kırmızı gözlü bile iyileşti inşallah bidaha başıma gelmez kimseninde başına gelmesin hastalık herkese hastalıklardan uzak sağlıklı bir yaşam diliyorum konuda emeği geçen herkesede tekrar teşekkür ediyorum SAYGILAR love love love
Behsat TİĞİZ' Alıntı:oktay bey.. diger koydugunuz odaya bocek ilacı vs bise sıktınız mı daha once? alerji durumu söz konusu bence.. biseyden bi sekilde etkilenmisler..Kuslarınızda solunum sıkıntısı ve burun akıntısı.. öksürme tıksırtı yoksa eger. size teramisin göz melhemi ve genta göz damlası öneririm.. sabah aksam gözlerine birer damla genta göz damlası.. ve sabah aksam teramisin göz melhemi sürerseniz.. büyük ihtimalle düzeleceklerdir.. ilacları eczaneden temin edebilirsiniz gecmis olsun
düzelmelerine cok sevindim.. önemli olan zaten düzelmeleri.. hangi sekilde oluyorsa olsun.. kür uygulamak ayrı bir olay günay usta doksisiklin demis zaten..doksisiliksin iyi bir etken maddedir.. kürle olusabilcek diger hastalıklarında önüne gecersiniz.. tekrardan gecmis olsunOktay AYKUT' Alıntı:behsat kardeş merhaba sizin dediğiniz gibi alerjik bir durumda olma ihtimali vardı dediğim gibi her ihtimale karşı ilaç tedavisi uyguladım ayrıca elma sirkeli su ile spreyleme şeklinde banyo yaptırmak kaydıyla kuşları düzelttik allaha şükür şu an için sağlıkları yemeleri içmeleri yerinde tekrar teşekkür ediyorum alakanız için![]()
Cihan AYTAN' Alıntı:Oktay abi seninle telefondada konuştuk
bence kafanı fazla karıştırma durum Behsat beyinde dediği gibi alerjik bir durum yer değişimi stres vs.
ben ortamda bulunan kuşların kanatlarından dökülen tozun bu duruma neden olduğunu düşünüyorum havayı sürekli nemlendirmelisin elma sirkeli suyu hergün yaz boyunca kuşlara ve o ortama püskürtmen gerektiğini yine hatırlatırım ....
benim sürekli verdiğim cevap ''bence ilaç kullanma '' ortamı kontrol et.
tek göz hastalığı büyük bir sorundur ve tedavisi mümkün değildir ben aksine tekgöz hastalığı olduğunu düşünmüyorum abi geçmiş olsun