A Aytun Takipçi Üyemiz Katılım 2 Haz 2012 Mesajlar 138 Konum MANİSA Adı AYTUN Soyadı CETİNKAYA 21 Tem 2012 #1 BU gun yavru bir mubis aldım eve getirdım yanlız olarak bir kafese koydum geldiginde kursagı cok sisikti ve yaklasık 10 saattir ne su iciyor ne yem yiyor sadece uyuyor tuyler kabarık degıl diskisi normal ama cok buyuk dıskı cıkarıyor ne yapmalıyım
BU gun yavru bir mubis aldım eve getirdım yanlız olarak bir kafese koydum geldiginde kursagı cok sisikti ve yaklasık 10 saattir ne su iciyor ne yem yiyor sadece uyuyor tuyler kabarık degıl diskisi normal ama cok buyuk dıskı cıkarıyor ne yapmalıyım
S salihh Uzman Üyemiz Katılım 21 Kas 2010 Mesajlar 2,387 Konum antalya Adı salih Soyadı özkan 21 Tem 2012 #2 yeni bir ortama gelmiş. zaman verin alışacaktır. acıkınca yem yer. Bence bir sorunu yok anlattığınız duruma göre...
yeni bir ortama gelmiş. zaman verin alışacaktır. acıkınca yem yer. Bence bir sorunu yok anlattığınız duruma göre...
A Aytun Takipçi Üyemiz Katılım 2 Haz 2012 Mesajlar 138 Konum MANİSA Adı AYTUN Soyadı CETİNKAYA 21 Tem 2012 #3 simdi farkettim kursagı bıraz inmis ama hala uyuyor
U Umut Ergün Uzman Üyemiz Katılım 15 Tem 2012 Mesajlar 928 Konum Tokat/Almus Adı Umut Soyadı Ergün 22 Tem 2012 #4 Kus uyusun onda bi sıkıntı yok ama eger kursagı sısıkse rahatsızdır ondan uyuma yapar ama inş iyileşir.
Kus uyusun onda bi sıkıntı yok ama eger kursagı sısıkse rahatsızdır ondan uyuma yapar ama inş iyileşir.