K kmlylmz Üyemiz Katılım 14 Eyl 2013 Mesajlar 32 Konum Ankara Adı Kemal Soyadı YILMAZ 18 Haz 2014 #1 Arkadaşlar Bhzat Tiğiz ustamın solunum tedavisini uygulamak için bu ilaçları arıyorum..nereden bulabilirim yardımcı olursanız sevinirim. Vilmectin , azitromisin..
Arkadaşlar Bhzat Tiğiz ustamın solunum tedavisini uygulamak için bu ilaçları arıyorum..nereden bulabilirim yardımcı olursanız sevinirim. Vilmectin , azitromisin..
G Gökhan YILDIZLI Uzman Üyemiz Katılım 19 Eyl 2012 Mesajlar 1,998 Konum ANKARA Adı Gökhan Soyadı YILDIZ 18 Haz 2014 #2 vilmectini ulusta kuşçular çarşısının yanındaki tarım ilacı satan yerlerden alabilirsin diğerinide eczaneden alabilirsin
vilmectini ulusta kuşçular çarşısının yanındaki tarım ilacı satan yerlerden alabilirsin diğerinide eczaneden alabilirsin
K kmlylmz Üyemiz Katılım 14 Eyl 2013 Mesajlar 32 Konum Ankara Adı Kemal Soyadı YILMAZ 18 Haz 2014 #3 eyvallah hocam sağolasın
E Erinmore Takipçi Üyemiz Katılım 17 Eki 2012 Mesajlar 207 Konum Gaziantep Adı Abdurrahman Soyadı Korkmaz 19 Haz 2014 #4 Vilmectin'in solunum tedavisinde kullanıldığını bilmiyordum. Uygulaması nasıl?
K kmlylmz Üyemiz Katılım 14 Eyl 2013 Mesajlar 32 Konum Ankara Adı Kemal Soyadı YILMAZ 19 Haz 2014 #5 Behzat Tiğiz kronikleşmiş solunum yolu tedavisi adlı konuda anlatmış oraya bakabilirsin