bu iri olan muhabbet kuşunun ırkı nedir

Enver.Ergin

Uzman Üyemiz
Adı
Enver
Soyadı
ERGIN

Aslında pek anlamıyorum kuşların ırklarından fakat bana ingiliz gibi geldi. genede üstadlar daha iyi bilir.

Enver.Ergin

Uzman Üyemiz
Adı
Enver
Soyadı
ERGIN
Boyut biraz fazla evet :) fakat şöylede birşey var duyduklarımın arasında. Erkek dişiden büyük oldugunda çiftleşme zor oluyormuş. Dengede durması :) Yani iyi gibi galiba :)

soner231

Üyemiz
Adı
soner
Soyadı
candan
zaten  o erkek onun eşi değil ben o dişiyi alacam bilezikliymiş  yerli normal ırk var anlaşırlarmı yoksa hiçmi almayayım

Gökhan YILDIZLI

Uzman Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
YILDIZ
dişi olan yeşil show jumbo erkek olan çek e benziyor erkek 2 yaş civarı dişi 1 -1.5 yaşlarında

ahmet toprak

Uzman Üyemiz
Adı
ahmet
Soyadı
toprak
genetik olarak irilikle ilgili yüzde vermek pek olanaklı değil ama genelde irilik olarak kuşlar anneden alıyorlar diye bilinir ama tabi erkekten de alabilirler. hocam kavga etmiyorlar ise sorun yok tabi iri yavru olursa erkeği yorabilir besleme konusu ama pek tatlı olmuşlar :)

Sıddık

Uzman Üyemiz
Adı
Sıddık
Soyadı
Yamaç
Ahmet TOPRAK' Alıntı:
genetik olarak irilikle ilgili yüzde vermek pek olanaklı değil ama genelde irilik olarak kuşlar anneden alıyorlar diye bilinir ama tabi erkekten de alabilirler. hocam kavga etmiyorlar ise sorun yok tabi iri yavru olursa erkeği yorabilir besleme konusu ama pek tatlı olmuşlar :)
+1

dakika06

Uzman Üyemiz
Adı
serkan
Soyadı
sipahi
KARDEŞİM İRİ OLAN İNGİLİZ UFAK OLAN YERLİ MUHABBET BUNLARI EŞE AT ÇOK GÜZEL YAVRU ALIRSIN ORTA ÇIKACAGINI SANMAM YA İRİ YA UFAK OLUR BENDE DENEDİM AYNI ŞEKİLDE OLDU

trharekat

Uzman Üyemiz
Adı
İBRAHİM
Soyadı
ÇOPUR
Serkan SİPAHİ.' Alıntı:
KARDEŞİM İRİ OLAN İNGİLİZ UFAK OLAN YERLİ MUHABBET BUNLARI EŞE AT ÇOK GÜZEL YAVRU ALIRSIN ORTA ÇIKACAGINI SANMAM YA İRİ YA UFAK OLUR BENDE DENEDİM AYNI ŞEKİLDE OLDU

seanpoul58

Uzman Üyemiz
Adı
Ozan
Soyadı
SARIYILDIZ
Serkan SİPAHİ.' Alıntı:

tenekeee

Uzman Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
YILMAZ
Dişine aynı boyutta bir erkek al daha iyi olur.
Erkeğe göre bir dişi alırsın.
Karar vermek sana kalmış hayırlı olsun şimdiden :)