BU İSPİNOZLARIN YA FİNÇLERİN TÜRÜNÜ BİLEN VARMI

AYDIN CELÜKER

Takipçi Üyemiz
Adı
AYDIN
Soyadı
CELİKER
ARKADAŞLAR AŞAĞIDA RESİMLERDEKİ İSPİNOZLARIN TAM OLARAK TÜRÜNÜ BİLEN VARMI ACABA ERKEĞİ ÇOK GÜZEL ÖTÜYOR AMA HANGİ İSPİNOZ CİNSİ EMİN DEĞİLİM  confusedtw confusedtw

AYDIN CELÜKER

Takipçi Üyemiz
Adı
AYDIN
Soyadı
CELİKER
İNŞALLAH ERKEGİ KANARYA VARİ BİR ÖTÜMÜ VAR KANARYA GİBİ DEĞİLSE BAYA GÜZEL ÖTÜYOR NORMAL İSPİNOZLAR GİBİ VİKK VİKK ETMİYOR

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
vallaha bulamadım abi kusura bakma ispinoz ve diğer ötücü kuşlar bölümündeki hiçbir resimde bu kuş yok

AYDIN CELÜKER

Takipçi Üyemiz
Adı
AYDIN
Soyadı
CELİKER
SAĞOL BENDE BAKTIM AMA TAM KESİN BİR ŞEY YOK BİR BESLEYEN VARDIR SİTEDE BELKİ İSPİNOZ TÜRLERİNDEN ANLAYIN BİR ÜRETİCİ ÇIKAR BAKALIM  BEKLEYİP GÖRELİM

AYDIN CELÜKER

Takipçi Üyemiz
Adı
AYDIN
Soyadı
CELİKER
RESİMDEKİLER GİBİ DEĞİK BOYNUNDA GRİ BENEKLER VAR SİYAH KAFA KOYU KAHVE VE İSPİNOZ OLMAYADA BİLİR  MESLEE ZATEN BU KUŞLARIN NE  OLDUĞUNU BULMAK

AYDIN CELÜKER

Takipçi Üyemiz
Adı
AYDIN
Soyadı
CELİKER
baktımda kızıl kiraz kuşu değil hin büllününden biraz daha büyük erkegi ötüyorgri benekli bir kuş ispinoz yada finç türü bu kuş ama tam olarak hangisi bir bilen üretici çıkar sanırım yinede sağaol kardeş

Vedat ŞEN

Uzman Üyemiz
Adı
Vedat
Soyadı
ŞEN
Güzel bi kuş ama internetten bütün kuşlara baktım hakikaten benzeyen kuş göremedim :)

kotkafa

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Günay
Soyadı
Dönmez
resimlerden gagaları tam görünmüyor ama mumgaga ailesindenlerse o zaman bu kuşlar beyaz kafalı munia (white-headed munia - Lonchura maja). Bunların değişik mutasyonları olabiliyor...internetten bakabilirsin.

daha net resim

AYDIN CELÜKER

Takipçi Üyemiz
Adı
AYDIN
Soyadı
CELİKER
bu resimlerdeki kuşlardan değil günay bey evet değişik bir kuş türü ve en iyisi bir kaç tane net anlaşılır resim çekip koymak  daha sağlıklı sonuç alırız sanırım  genede yorumlara açığım tam adını koyalım sunların  :D :D :D

yosuncan1

Uzman Üyemiz
Adı
fatih
Soyadı
mansız
Aydın ÇELİKER' Alıntı:
evet değişik bir kuş türü ve en iyisi bir kaç tane net anlaşılır resim çekip koymak  daha sağlıklı sonuç alırız sanırım  genede yorumlara açığım tam adını koyalım sunların  :D :D :D
aynen ya kaç saattir internetin altını üstüne getirdim çözemedim

AYDIN CELÜKER

Takipçi Üyemiz
Adı
AYDIN
Soyadı
CELİKER
bende bulamadım da ya türünü bilsem yola çıkacacazda golden mi finç mi ispinozmu hepsinin karışımı bir kuşmu bu hafta sonu güzel net resimler çekeyim ona göre yorum alalım  şimdi işin garibi bukadar  internette falan resimleride yok zor bulunan bir kuş türüyse onuda bileyim  icon_think icon_think icon_think

yosuncan1

Uzman Üyemiz
Adı
fatih
Soyadı
mansız
Aydın ÇELİKER' Alıntı:
bende bulamadım da ya türünü bilsem yola çıkacacazda golden mi finç mi ispinozmu hepsinin karışımı bir kuşmu bu hafta sonu güzel net resimler çekeyim ona göre yorum alalım  şimdi işin garibi bukadar  internette falan resimleride yok zor bulunan bir kuş türüyse onuda bileyim  icon_think icon_think icon_think
siz nerden temin ettiniz bu kuşları