S sonerkp Uzman Üyemiz Katılım 24 Tem 2012 Mesajlar 705 Konum Ankara Adı Soner Soyadı DURMUŞ 31 Eki 2013 #1 Arkadaşlar 6 ay önce yavru verdiğim bir arkadaşım kuşu bakamadığından bana getirdi. görünce hayretler içerisinde kaldım. şimdi sağlığı iyi durumda gagasını tırnak makası ile kesip düzelttim. sizinle paylaşmak istedim.
Arkadaşlar 6 ay önce yavru verdiğim bir arkadaşım kuşu bakamadığından bana getirdi. görünce hayretler içerisinde kaldım. şimdi sağlığı iyi durumda gagasını tırnak makası ile kesip düzelttim. sizinle paylaşmak istedim.
E emula85 Üyemiz Katılım 29 Ocak 2011 Mesajlar 48 Konum Niğde / Ulukışla Adı Emin Soyadı Bey 31 Eki 2013 #2 Yazık olmuş gerçekten, Ellerine sağlık ;Soner kardeşim. gagasının son halini de çekseydin bari , iki resim arasındaki farkları görseydik )
Yazık olmuş gerçekten, Ellerine sağlık ;Soner kardeşim. gagasının son halini de çekseydin bari , iki resim arasındaki farkları görseydik )
E ErcanUçar Takipçi Üyemiz Katılım 30 Eki 2013 Mesajlar 167 Konum İstanbul Adı Ercan Soyadı Uçar 31 Eki 2013 #3 Gaga tasi kullanmamanin skntlarindan biri bu ornek iste..
S sonerkp Uzman Üyemiz Katılım 24 Tem 2012 Mesajlar 705 Konum Ankara Adı Soner Soyadı DURMUŞ 31 Eki 2013 #4 Emin BEY' Alıntı: Yazık olmuş gerçekten, Ellerine sağlık ;Soner kardeşim. gagasının son halini de çekseydin bari , iki resim arasındaki farkları görseydik ) Genişletmek için tıkla ... düzeltmiş olduğum halinin fotosunuda yarın yükleyeceğim, aklıma gelmedi
Emin BEY' Alıntı: Yazık olmuş gerçekten, Ellerine sağlık ;Soner kardeşim. gagasının son halini de çekseydin bari , iki resim arasındaki farkları görseydik ) Genişletmek için tıkla ... düzeltmiş olduğum halinin fotosunuda yarın yükleyeceğim, aklıma gelmedi
T Teoders Üyemiz Katılım 8 Nis 2013 Mesajlar 51 Konum Bursa Adı Yasin_ Soyadı _Çıkrıkç_ 31 Eki 2013 #5 Güzelim hayvana yazık etmişler. Gagası fil hortumu gibi olmuş. Geçmiş olsun, en kısa zamanda eski sağlına kavusur inşallah. hayvan bakmak (kuş-köpek-kedi-balık veya herneyse) büyük bir sorumluluğuda beraberinde getiriyor. Özen göstermek lazım.
Güzelim hayvana yazık etmişler. Gagası fil hortumu gibi olmuş. Geçmiş olsun, en kısa zamanda eski sağlına kavusur inşallah. hayvan bakmak (kuş-köpek-kedi-balık veya herneyse) büyük bir sorumluluğuda beraberinde getiriyor. Özen göstermek lazım.