Bu kafes iş görürmü

Umut Ergün

Uzman Üyemiz
Adı
Umut
Soyadı
Ergün
abicim illa sen üretim alıcan bu kafeslerin büyügü olsa daha iyi olur yağlanma derdı olmaz yıne sen bılırsın ama tahmınım sen bunun buyugunu al veya baska buyuk al saygılar .

devran58

Uzman Üyemiz
Adı
AYHAN
Soyadı
YILDIRIM
metin bey çok iyi bir araştırmacı bence en ince detayları bile araştırıyor buda onu yeni dünyalara çekiyor rabbim klavyendeki düğmeler kadar yavru versin metin beyyy.... alkisd

MetiN CanseveR

Uzman Üyemiz
Adı
Metin
Soyadı
Cansever
ya üretim alacağım yada gidip hazır ayhan beyden alıcağım.
Şu an 2.erkek denemesi yapıyorum , kuş habire yumurtlayıp duruyor. neeee

erhankiret

Uzman Üyemiz
Adı
erhan
Soyadı
kiret
aradaki teli kaldırıp komple bir çifthanede tek çift kuş beslemeyi bende düşünmüştüm ama bu işlerde gerçekten uzman bir büyüğüm tavsiye etmedi kafes çift için fazla geniş olacağından birbirlerinden uzak kalma ihtimalleri olabilir demişti ve araya bir kontraplak koy iki çifti tek kafeste besle dedi bende öyle yaptım.ve şuan iki takımda oldukça verimli çalışır halde...yağlanma konusuna gelince beslenmeleri bizim elimizde olduğu için yağlanmamalarını sağlamakta bizim işimiz aslında biraz.gerekli olduğu şartlarda beslendiğinde yağlanma yapmaz...karar sizin metin bey.saygılar

cacık38

Takipçi Üyemiz
Adı
HALİT
Soyadı
CEVİZ
Bana kalırsa boyasız alın kafes güzel kafese diyecek bir şeyim yok ama boyası zamanla dökülür yinede karar sizin....

Yusuf BÜLGÜN

Takipçi Üyemiz
Adı
Yusuf
Soyadı
BİLGİN
Çok Pardon,
Ama bu görüşlerinize saygı duyuyorum. fakat katılmıyorum.
Bence kafes ne kadar geniş olur kuşlara ne kadar hareket alanı tanırsanız, kuşlar okadar mutlu olurlar.  Koskoca salmalarda üretim yapan abilerimiz var. Orada kuşlar birbirlerinden uzak kalıyorlarmıki, Kuşun duracağı yer bellidir Tünek.
Bence bu kafesi ortadan bölmeden, Tek kafes gibi kullanmak daha mantıklı.
sevgiyle kalın.

Erhan KİRET' Alıntı:
aradaki teli kaldırıp komple bir çifthanede tek çift kuş beslemeyi bende düşünmüştüm ama bu işlerde gerçekten uzman bir büyüğüm tavsiye etmedi kafes çift için fazla geniş olacağından birbirlerinden uzak kalma ihtimalleri olabilir demişti ve araya bir kontraplak koy iki çifti tek kafeste besle dedi bende öyle yaptım.ve şuan iki takımda oldukça verimli çalışır halde...yağlanma konusuna gelince beslenmeleri bizim elimizde olduğu için yağlanmamalarını sağlamakta bizim işimiz aslında biraz.gerekli olduğu şartlarda beslendiğinde yağlanma yapmaz...karar sizin metin bey.saygılar

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
Yusuf BİLGİN' Alıntı:
Çok Pardon,
Ama bu görüşlerinize saygı duyuyorum. fakat katılmıyorum.
Bence kafes ne kadar geniş olur kuşlara ne kadar hareket alanı tanırsanız, kuşlar okadar mutlu olurlar.  Koskoca salmalarda üretim yapan abilerimiz var. Orada kuşlar birbirlerinden uzak kalıyorlarmıki, Kuşun duracağı yer bellidir Tünek.
Bence bu kafesi ortadan bölmeden, Tek kafes gibi kullanmak daha mantıklı.
sevgiyle kalın.
+1 ayrıca 37 tl ye daha iyilerinide bulabilirsiniz
gitti gidiyor hepsi burada v.s. bugibi sitelerde kafes fiyatları  biraz daha tuzlu...
bu sitede malzeme ve aksesuar satanlar kısmında daha iyilerini uygun fiyata bulabilirsiniz..

devran58

Uzman Üyemiz
Adı
AYHAN
Soyadı
YILDIRIM
Metin CANSEVER' Alıntı:
ya üretim alacağım yada gidip hazır ayhan beyden alıcağım.
Şu an 2.erkek denemesi yapıyorum , kuş habire yumurtlayıp duruyor. neeee
hayırlısı bakalım...metin bey