Bu kafes Üretim İçin Uygun Mudur.

spectacular_iey

Uzman Üyemiz
Adı
Ethem
Soyadı
YAMAN
daha büyük bi kafes olsa tabi ki daha iyi olur .. Sonuçta kuluçka boyunca kuş kafeste kalıyor geniş kafes daha iyi olcakktır.. Gördüğüm kadarı ile dikey telli bi kafes , 30-35 liraya dikey telli  büyük çifthaneler bulabilirsiniz hocam ..

faruk_79

Uzman Üyemiz
Adı
FARUK
Soyadı
ŞANLI
öncelıkle tellerı yatay olan kafeslerı tercıh etmenı önerırım buna benzer cıft hane kafesler var onlardan al aradakı bölmeyı çıkart kullan derı üretım için daha saglıklı olacaktır.

tosun

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
ugur
Soyadı
şanlı
Bundan büyük olanı yok ve bu bana çok uygun fiyata geliyor. Yani sadece telleri dik diye kuşlar bunda üremez  mi ? Bunu yanıtlaya bilirsek çok iyi olur
teşekkürler

A. Burak Soydas

Üyemiz
tabiki ürer, bir problem olmaz
muhabbetler genelde tellerde dolanmayı sevdiği için yatay tellide daha rahat dolanırlar ama dik telli de de kalabilirler pek problem olmaz.
üretim için uygun bir kafes, 1 çift muhabbet içinde yeterince rahat edecektir.
fiyatını öğrenme şansım varmı.

faruk_79

Uzman Üyemiz
Adı
FARUK
Soyadı
ŞANLI
A.Burak SOYDAŞ' Alıntı:
tabiki ürer, bir problem olmaz
muhabbetler genelde tellerde dolanmayı sevdiği için yatay tellide daha rahat dolanırlar ama dik telli de de kalabilirler pek problem olmaz.
üretim için uygun bir kafes, 1 çift muhabbet içinde yeterince rahat edecektir.
fiyatını öğrenme şansım varmı.
+1

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
Ethem YAMAN' Alıntı:
daha büyük bi kafes olsa tabi ki daha iyi olur .. Sonuçta kuluçka boyunca kuş kafeste kalıyor geniş kafes daha iyi olcakktır.. Gördüğüm kadarı ile dikey telli bi kafes , 30-35 liraya dikey telli  büyük çifthaneler bulabilirsiniz hocam ..

Saysay

Uzman Üyemiz
Adı
Sayra
Soyadı
Senses
Uretim icin uygun gibi gozukuyor ama ben kuslarin rahat etmesi acisindan her cifti kocaman cifthaneye koydum ben ticari degil hobiciyim dolayisiyla kuslarda rahatca ucsun saga sola gitsin diye imkanlarimca buyuk kafes kullanmaya dikkat ediyorum :)

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
en temizi  PVC  hocam...kafa rahat  her turlu  tertemis miss gibi.....ömürlük  cocugunun cocuguna evladiyelik....ama bir kerede  100 cm Genişlik..........50 CM.....ve  yukseklıkte 70 cm süper....bakalım suanda tasarım asamasına bir kafesim var  en kısa sürede yapıp sizinle paylasacagım...

Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Umut Hüseyin
Soyadı
KAYA
Uğur ŞANLI' Alıntı:
10 tanesi 200 tl ye geliyor. 10 lu paket bozuldugu zaman tanesi 25 tl.
Öncelikle merhaba. Çiftleşirler sorun olmaz fakat onun yerine çift hane baksan ? Eğer İzmir' de oturuyorsan 25 Tl ye Çift hane aldım. Oturduğun yerdede illaki 25 Tl ye bulursun. Biraz araştır çift hane daha kârlı gelecek.

levent33

Uzman Üyemiz
Adı
LEVENT
Soyadı
ULUCA
PVC KAFESLER PLASTİK OLDUKLARI İÇİN PAPAĞAN VE MUHABBET KUŞLARI BU PVC PLASTİK KENARLARINI KEMİREBİLİYOR BU KAŞDA HASTALIK MEYDANA GETİRİYOR AMA HİNT BÜLBÜLÜ, BÜLBÜL GİBİ KEMİRGEN OLMAYANLAR İÇİN İDEAL SAYGILARIMLA