BU KAFESİ ALIYIM MI ?

berkansenol

Uzman Üyemiz
Adı
berkan
Soyadı
şenol

SELAMLAR .  PETSHOPTA Bİ KAFES GÖRDÜM. ÇİFTHANE FAKAT ALTI MANDALLI . IZGARALI . FİYAT 50 TL .  SİZCE ALAYIM MI . ?  2 ÇİFT YERLİ MUHABBETİM VAR.

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
uygundur tabi  sürgülü ise alti temizlikte  kolay  olur kuslarıda rahatsız etmessiniz  fiyatı  neredeyse  15 lira kadar pahalı ben olsam elli lira daha verırı  PVC  yaptırırım  missssssss tertemis on  numara  bence  dedıgımı yapsam bi kerede ve  ömurluk olur...

berkansenol

Uzman Üyemiz
Adı
berkan
Soyadı
şenol
cihan abicim. ilgilendiğin için teşekkür ederim. verdiğin linkteki kafes izmirde bide çifthane kafes değil abi. çifthane olsaydı iyi olurdu. genede teşekkürler. şimdi sahibinden.com a bakıyorum .

kotkafa

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Günay
Soyadı
Dönmez

keta

Uzman Üyemiz
Adı
NURETTİN
Soyadı
KIR
sürgülü modelini tavsiye ederim.kullanımı çok rahat.fiyatta yüksekmiş

mtongur

Takipçi Üyemiz
Adı
Mümin
Soyadı
TONGUR
Geçen sene izmir yarışmasında bu kafesler 20 tl di. 2 tane almıştım arkadaşa.

salihh

Uzman Üyemiz
Adı
salih
Soyadı
özkan
sürgülü modelini tavsiye ederim.kullanımı çok rahat.fiyatı baya yüksekmiş

berkansenol

Uzman Üyemiz
Adı
berkan
Soyadı
şenol
Günay DÖNMEZ' Alıntı:
Berkan senin dediğin kafes 15 lira...50 liraya alman mantıksız olur - http://www.sahibinden.com/ilan/hayvanlar-alemi-aksesuarlar-kus-cifthane-kefesler-uygun-fiyata-94447339/detay

İllaki çiftahane dediğin için bence bu 80 cmlik çiftahane daha iyi, geniş ve ferah, altı çekmeceli...hem daha ucuza 30 lira. Kargo parası ile bile yine petşoptaki kafesten daha ucuza gelir - http://www.sahibinden.com/ilan/hayvanlar-alemi-aksesuarlar-kus-80-lik-cifthane-93447052/detay
evet abi zaten bu petshoptaki kafesten vazgeçtim. sahibinden.com daki kafeslerden sipariş vericem abi.

Nazzz

Yeni Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Naz
Soyadı
Laçin
Bu kafes gibi daha ucuza kafeslerde bulabilirsiniz 50 tl gerçekten bu kafes için fazla ki muhabbet kuşu besleyecekseniz yatay telli kafeslerden hoşlanırlar tırmanmayı sevdikleri için 65 tl ye çok güzel pirinç ve yatay telli bir çifthane görmüştüm bn de petshopta..

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
PVCCC    EN MANTIKLISI KARDEŞİM...İLERİYE DÖNUK YAKINDA BENDE YAPTIRACAĞIM KENDİM TASARLIYACAGIM  ELİME GECİNCE SİTEMİZDEDE PAYLAŞIRIM....

berkansenol

Uzman Üyemiz
Adı
berkan
Soyadı
şenol
Aslında izmirden kafes getirtecektim. fakat evdekiler tabiki olumlu bakmadı yani izmirden alacağına buradan al dediler . bende orada ucuz olduğundan bahsettim. boşver dediler buradan ufak sarı pirinç telli bi kafes aldım.

ercan3535

Yeni Üyemiz
Adı
ercan
Soyadı
ayyıldız
50 tl çok demişler kordonkafes google A yaz  ordan bak 22 tl kargo parası ile 38 TL eder kapıda ödeme imkanıda var

levent33

Uzman Üyemiz
Adı
LEVENT
Soyadı
ULUCA
30 TL YE İDEAL FİYAT AYNISI BENDE DE VAR İÇİNE YENİ YEME DÜŞMÜŞ YAVRULARIMI KOYUYORUM BAZENDE İKİYE BÖLÜP ÇİFT ATABİLİRSİN