Bu kafeslerden nerden bulabilirim

kral_afat

Uzman Üyemiz
Adı
SemiH
Soyadı
AYTEKİN
Üretimhane için setli kafesler arıyorum acaba bu kafeslerden nerde bulabilirim.Aşağıda bulunan kafeslerden hangisi üretimhane için daha verimli olur

Resim alıntıdır.
1-

Kafam bu kafeslerde kaldı
2-

3-

4-

Bu kafeslerde akıllı yemlik olayı bunun gibi olabilir.
5-

senfoniork22

Uzman Üyemiz
Adı
Ahmet
Soyadı
Tatlıpınar
ben 4katlı apart kafeslerden kullanıyorum gayet memnunum üretim için ideal izmirde yiğit kafesçilik var ordan sipariş verdim 2 günde elime geçti paryı yatırdığnız da hemen yolluyorlar sağlam yer bana ambarla gönderdiler sadece 65 lira nakliye ücreti ödedim izmirden alanyaya googleden yiğit kafesçilik yazın sitelerini bir ziyaret edin

senfoniork22

Uzman Üyemiz
Adı
Ahmet
Soyadı
Tatlıpınar
GAYET MEMENUNUM ÜRETİM İÇN İDEAL ALTINI TEMİZLEMESİ ÇOK RAHAT OLUYOR

kral_afat

Uzman Üyemiz
Adı
SemiH
Soyadı
AYTEKİN
yuvalık takıldığında herhangi probrem yaratı mı veya tekli kafesler kullanılabilir mi
Bu şekilde rafa bırakılarak

Bu Kafes sistemi tansel bıkmaz kullanıyo çiftler bu şekilde ayrı kafeslerde bulunması sorun yaratır.Kafes fiyatları burda 10 ytl buldum.Yemlik ve suluklar ve tahta tüneklerle beraber

senfoniork22

Uzman Üyemiz
Adı
Ahmet
Soyadı
Tatlıpınar
ben tekli kafeslerde üretim yapmayı uygun görmüyorum resimdeki tekli kafesleri temizlemek için hepsini teker teker yere indirmeniz lazım buda kuşlara rahatsızlık verir ve çok yorucu olur ancak evde tek kuş beslemek için kullanıla bilir üretim yapmak için ideal deildir üretim yapılacak kafesin tabanını çekmece gibi kafesi yerinden indirmeden çıkarıp temizleme imkanı olmalı

kral_afat

Uzman Üyemiz
Adı
SemiH
Soyadı
AYTEKİN
Ahmet Tatlıpınar' Alıntı:
ben tekli kafeslerde üretim yapmayı uygun görmüyorum resimdeki tekli kafesleri temizlemek için hepsini teker teker yere indirmeniz lazım buda kuşlara rahatsızlık verir ve çok yorucu olur ancak evde tek kuş beslemek için kullanıla bilir üretim yapmak için ideal deildir üretim yapılacak kafesin tabanını çekmece gibi kafesi yerinden indirmeden çıkarıp temizleme imkanı olmalı
BAYRAM AKYILDIZ' Alıntı:
Değerli abilerim.Burda okan arkadaşımın  üretimhanesinde bulunan bu kafeslere benzer tava kısmı çıkıyo ve çıkarırken kuşları rahatsız etme durumu olmuyo.B

asel09

Takipçi Üyemiz
Adı
Asel
Soyadı
Öztekin
semih kardeşim birde mdf box kafeslere gözat.. sitede üretimhane resimlerinde de bol miktarda örneğini görebilirsin.

kral_afat

Uzman Üyemiz
Adı
SemiH
Soyadı
AYTEKİN
Asel mdf taraftarı değilim ben aslında telli kafeslerden yanayım o yüzden bu kafesler üzerinde yoğunlaşıyorum

Münah Öoğlu

Uzman Üyemiz
Adı
Münah
Soyadı
Özoğlu
Evet arkadaşlarBen de arkadaşıma sonuna kadar katılıyorum.

Yahya SAYIN

Uzman Üyemiz
Adı
Yahya
Soyadı
SAYIN
Çok dogru tespit...

E

elaziz2316

Guest
    Hangi kafes olursa olsun, bence en önemli olmaszsa olmazlardan biri de alt ızgaradır. Alt ızgarayı şiddetle tavsiye ederim.

mustafa karaeli

Uzman Üyemiz
Adı
Mustafa
Soyadı
KARAELİ
Semih katlı kafesleri temizlik açısından tavsiye etmem.Zamanla kafeslerin tellerine toz ve kir yapışıyor.Elinde bulunduracağın temiz kafese kuşları alıp kirli kafesi temizce yıkayıp yedeğe kaldırabilirsin.Ama katlı kafeslerde bunu yapamazsın.Çünkü en üstteki kuş yavru indirmişken onun altındaki yavru bakıyor olacak onun altındaki kuluçkada olacak.Yani temizlik imkansız ve kuşlar leş gibi pis kafeslerin içinde yaşamlarını sürdürecekler.Ben alt resimlerdekilere benzer 40*40*40 cmlik kafesler kullanıyorum ve çok memnunum.

BORABAY

Uzman Üyemiz
Adı
BORA
Soyadı
DERİCİ
mustafa karaeli' Alıntı:
Semih katlı kafesleri temizlik açısından tavsiye etmem.Zamanla kafeslerin tellerine toz ve kir yapışıyor.Elinde bulunduracağın temiz kafese kuşları alıp kirli kafesi temizce yıkayıp yedeğe kaldırabilirsin.Ama katlı kafeslerde bunu yapamazsın.Çünkü en üstteki kuş yavru indirmişken onun altındaki yavru bakıyor olacak onun altındaki kuluçkada olacak.Yani temizlik imkansız ve kuşlar leş gibi pis kafeslerin içinde yaşamlarını sürdürecekler.Ben alt resimlerdekilere benzer 40*40*40 cmlik kafesler kullanıyorum ve çok memnunum.
    + 1

kral_afat

Uzman Üyemiz
Adı
SemiH
Soyadı
AYTEKİN
Değerli abilerim dediğim kafes aşağıdaki gibidir.Adet fiyatı ise 10 YTL
Özelliklerine Gelince
39x43x26 cm çekmece sürgülü
Aksesuarları dahil
Yemlik
Suluk
Tahta Tünek
Ürünlüle İlgili resimler

BISMARCK

Uzman Üyemiz
Adı
EKREM AYKUT
Soyadı
BAL
@kral_afat

Yukarıdaki resimdeki kırmızı tavalı kafesi kim satıyor?

E

elaziz2316

Guest
Ekrem Aykut BAL' Alıntı:
@kral_afat

Yukarıdaki resimdeki kırmızı tavalı kafesi kim satıyor?
    10 TL

http://www.sahibinden.com/ilan/hayvanlar-alemi-aksesuarlar-kus-3-yemlikli-3-kapili-buyuk-kafes-10-tl-47544884/detay/

İlandan alıntıdır:
" SLM ARKADAŞLAR 3 YEMLİKLİ 3 KAPILI  EN  37.5  YÜKSEKLİK  41              DERİNLİK 25    ÇOK KULLANIŞLI KAFES YANINDA  1 ADET SULUK  3 ADET YEMLİK ŞEFFAF  2 ADET TÜNEKLE BİRLİTE  10 TL  KOLİSİNDE 15 ADET VAR 1 KOLİSİ  150 TL  ŞEHİRDIŞINA KARGOİLE GÖNDERİLİR  KARGO ÜCRETİ ALICI ÖDER  TLF 0537 650 82 93 MESAJLARA HERGÜN BAKAMIYORUM TELEFONLA ULAŞIRSANNIZ SEVİNİRİM "

kral_afat

Uzman Üyemiz
Adı
SemiH
Soyadı
AYTEKİN
Diyarbakırda kafes işi yapan arkadaşım var toplu alımlarda fiyatları uygundur