bu kus beni deli edecek

Sefder

Üyemiz
Adı
Sefder
Soyadı
Umudov
Arkadaslar muhabbet kusum 11 kezdir yumurtluyor ve yumurtalari ya kirilmis ya da yeyilmis buluyom.Sonuncu yumurtaya 5 gun bakdi.Dusundum ki artik seytanin bacagini kirdim.Yarim saat once  kirmis yumurtayi.Gagasinda yumurtanin sarisi kalmis.Bilmiyom yumurtalar neden kiriliyor.Napabilirim??Disiyi ya da erkegi degismeliyim  mi? 

Sefder

Üyemiz
Adı
Sefder
Soyadı
Umudov
kuslara yeni apartman kafes yapicam.Kafes degisikliyinden bir sey olurmu

angaramos

Takipçi Üyemiz
Adı
Fahri
Soyadı
ÖZÇELİK
yumurta maması kalamar kemiği kuş kumu,gaga taşı  kısacası kuşun kalsiyum ihiyacaını karşıla.Muhtemeln düzelir

melih21

Üyemiz
Adı
Melih
Soyadı
d
Sefder UMUDOV' Alıntı:
Arkadaslar muhabbet kusum 11 kezdir yumurtluyor ve yumurtalari ya kirilmis ya da yeyilmis buluyom.Sonuncu yumurtaya 5 gun bakdi.Dusundum ki artik seytanin bacagini kirdim.Yarim saat once  kirmis yumurtayi.Gagasinda yumurtanin sarisi kalmis.Bilmiyom yumurtalar neden kiriliyor.Napabilirim??Disiyi ya da erkegi degismeliyim  mi? 
Eğer son 5 gün kala hala yumurtanın sarısı duruyorsa o zaman yumurta döllenmemiştir.
yumurta kırmanın birden fazla nedeni olabilir.
sürekli rahatsız ediliyor olabilir.
yumurtalar döllenmemiş olabilir.
anne kuş kendini güvende hissetmiyor olabilir...

Sefder

Üyemiz
Adı
Sefder
Soyadı
Umudov
Fahri ÖZÇELİK' Alıntı:
yumurta maması kalamar kemiği kuş kumu,gaga taşı  kısacası kuşun kalsiyum ihiyacaını karşıla.Muhtemeln düzelir
saolun ama vitamin takviyesi yapiyorum.Ama yumurta mamasi yemiyorlar.

Sefder

Üyemiz
Adı
Sefder
Soyadı
Umudov
Melih DEVİREN' Alıntı:
Eğer son 5 gün kala hala yumurtanın sarısı duruyorsa o zaman yumurta döllenmemiştir.
yumurta kırmanın birden fazla nedeni olabilir.
sürekli rahatsız ediliyor olabilir.
yumurtalar döllenmemiş olabilir.
anne kuş kendini güvende hissetmiyor olabilir...
saolun ama iki Gunde bir kez yumurtaya bakiyordum.Ayrica yumurtayi daha bes gundu yumurtladigi