Bu Kuş Dişi Mi Erkek Mi ?

çapkın

Uzman Üyemiz
Adı
Oğuzhan
Soyadı
KOBACIK
Abi bana kalırsa dişi fakat burun deliklerine dogru çok çok az da olsa mavilik var yani hormonal bi bozukluk olabilir mi yada cere daha tam net değişmedi mi gibisinde takıldım :)

haydar5050

Uzman Üyemiz
Adı
haydar
Soyadı
ulutuz
Sagol Abi oyledir de bunu bilemedik acayip kuş bakalım nolacak benden gittiginde maviydi ceresi şimdi kahverengi olmuş enteresan :)

haydar5050

Uzman Üyemiz
Adı
haydar
Soyadı
ulutuz
Demek ki erkek gibi kız diyolar ya oyleymiş bi de yanındaki dişi yumurtladı yumurtaya yatmadı diyodum :D demek ki ikisi de dişiymiş ilk defa başımıza geldi kusların da ahlakı bozuldu zamane kusları :D

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Hormonel bozukluk var gibi. Bu kadar emin konuşuyor yorum yapanlar ama bu rengi biraz araştırsınlar kuş erkek olabilir. Hormonel bozukluk var gibi duruyor.

Tiramisu35

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Özgür
Soyadı
ÇİN
R.Efekan ALTUN.' Alıntı:
Hormonel bozukluk var gibi. Bu kadar emin konuşuyor yorum yapanlar ama bu rengi biraz araştırsınlar kuş erkek olabilir. Hormonel bozukluk var gibi duruyor.
Kuşun  rengi sarı olduğu için bende erkek olarak gagası mordan pembeye kayan bir renk olabilir diye düşündüm ama hiç erkek belirtileride yok. 5 dişi kuşun içinde duruyor şuan oda tuzluk gibi oturuyor :) Erkek olsa 5 dişiden en az birine kur yapardı diye düşünüyorum.