Bu kuş susmak bilmiyor!

shartz

Takipçi Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
BOZDOĞAN
arkadaşlar benim yegane kuşum maşuk, maşallahınızı esirgemeyin

http://youtu.be/whQoUi3M3o0

ŞİMDİLİK SÖYLEDİKLERİ: Aşkım, babacık, cicikuş, canım, burcu, beşiktaş, eşşek, eşşek sıpası, şaşkın, oynama şıkıdım şıkıdım, memet burcuyu seviyor, napıyon lan zibidi, cik cik cik cik cik, bismillah, 1 den 10 a kadar sayma, hanimiş benim oğlum, oğlum güzel oğlum yakışıklı oğlum, ben seni çok seviyorum, ben çok tatlı bir kuşum, şiş alo şurda bişey konuşuyoz, kes lan çarparım ha, of of çok sıkıldım kapıyı açında gideyim yaw, biliyonmu ben okula başladım abcd, uzun ince bir yoldayım gidiyorum gündüz gece, ne mutlu türküm diyene, şehitler ölmez vatan bölünmez
(not:videoda bir kısım sözler olmayabilir)

Cruelm

Takipçi Üyemiz
Adı
Melihşah
Soyadı
GÜNDOĞMUŞ
Birerde kahve yapın oturun karşılıklı sohbet edin =) Maşaalah çok iyi alıştırmışınız

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
Maşallahmaşuğa bizde de var böyle bir yaramaz ama son zamanlarda ilgilenemiyoruz diye diğerlerinin yanına koyduk.

shartz

Takipçi Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
BOZDOĞAN
Mehmet BOZDOĞAN' Alıntı:
arkadaşlar benim yegane kuşum maşuk, maşallahınızı esirgemeyin

http://youtu.be/whQoUi3M3o0

ŞİMDİLİK SÖYLEDİKLERİ: Aşkım, babacık, cicikuş, canım, burcu, beşiktaş, eşşek, eşşek sıpası, şaşkın, oynama şıkıdım şıkıdım, memet burcuyu seviyor, napıyon lan zibidi, cik cik cik cik cik, bismillah, 1 den 10 a kadar sayma, hanimiş benim oğlum, oğlum güzel oğlum yakışıklı oğlum, ben seni çok seviyorum, ben çok tatlı bir kuşum, şiş alo şurda bişey konuşuyoz, kes lan çarparım ha, of of çok sıkıldım kapıyı açında gideyim yaw, biliyonmu ben okula başladım abcd, uzun ince bir yoldayım gidiyorum gündüz gece, ne mutlu türküm diyene, şehitler ölmez vatan bölünmez
(not:videoda bir kısım sözler olmayabilir)
arkadaşlar youtube nin yasak olduğunu unutmuşum dailymotiona ekledim burdanda izleyebilirsiniz

Konuşan Muhabbet Kuşu Maşuk