bu kuşla başım dertte :)

hilmi2323

Takipçi Üyemiz
Adı
hilmi
Soyadı
kuru
09,04,2013

arkadaşlar dişi kuşun keyfi yerinde stres fln değil ama ne zaman kum koysam gözümün önünde yere atıyor :))) sırf israf :)

Erinmore

Takipçi Üyemiz
Adı
Abdurrahman
Soyadı
Korkmaz
      Yan kafesteki kanarya mı? Şayet öyleyse, muhabbetler kanaryanın ötümünü bozarlar. Bence ayrı odalara koyun. Ya da mümkün olduğunca uzaklaştırın.
      Sanki kumun içinde bir şey arıyor gibi :) Kumun içinde işe yarar bir şey bulmaya çalışıyor olabilir mi? :)

serhat koymalı

Üyemiz
Bunu genelde stres altındaki dişiler çok yapar özellikle kızgın dişiler. Yem seçiyorda olabilir.ayrı bir yemlikte aspur verip dene bi istersen.

hilmi2323

Takipçi Üyemiz
Adı
hilmi
Soyadı
kuru
kanaryamız maşallah güzel ötüyor bozulma olmadı bu zamana kadar ama dikkat ederim. bu arada mamayı çok fırlatarak yedikleri için yan yana koydum temizlik zor olmasın diye. stresli bir ortamları yok keyfi yerinde o yemlik de sadece witte molen grit olarak ince çakıl var diğer yemlikde ise aspur var kafeste her şeyleri var. mürekkep balığı kemiğini yeni çıkardım sürekli kemiriyordu yine yediğinden. şimdi kızışıyor ama bayağıdır var bu davranışı inat biraz :)

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
Vay yaramaz vay bir yaramaz dişide bende var mamayı her yere saçıyor yemide akıllı yemlikte sokuyor kafasını içeri onuda dağıtıyor ama arada yapıyor hergün değil Allahtan. Birde sürekli kafasını tellere sokmaya çalışıyor kafesten çıkmaya çalışıyor hatta geçen akşam eve bi geldik kafesten çıkmış nasıl başarmışsa havada kararmış oraya buraya çarpıyor neyseki tam zamanında gelmişiz birşey olmamış :)

hilmi2323

Takipçi Üyemiz
Adı
hilmi
Soyadı
kuru
şanslıymışsınız mehtap hanım tam zamanında yetişmişsiniz yoksa daha kötü bir şekilde sonuçlanabilirdi. evde beslenen kuşlar biraz şımarık oluyor bizlerden yüz buluyorlar ama yapılacak bir şey yok sevgimiz daha baskın geliyor  :)

serhatindir

Üyemiz
Adı
SERHAT
Soyadı
INDIR
aynı dertten bende muzdaripim :) ilk kuşumdu tek besliyordum şimdi 3 çiftim var kumu ve mamayı kafesten özellikle dışarı atıyor :) bağırıyorum kızıyorum dahada şımarıyor,bilemedim ne yapacağımı.

hilmi2323

Takipçi Üyemiz
Adı
hilmi
Soyadı
kuru
:) yok aramıyor ne var ne yok hepsini aşağıya atmadan bırakmıyor çok kararlı bir kuş :)

Yazar

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Müslüm
Soyadı
GÖYCE
Bir şey dikkatimi çekti neden yemlerini o kadar az koyuyorsunuz. Yemekte zorlanıyorlar gibi geldi.
Biraz daha fazla koyabilirsiniz.

hilmi2323

Takipçi Üyemiz
Adı
hilmi
Soyadı
kuru
Müslüm GÖYCE' Alıntı:
Bir şey dikkatimi çekti neden yemlerini o kadar az koyuyorsunuz. Yemekte zorlanıyorlar gibi geldi.
Biraz daha fazla koyabilirsiniz.
yemler azdeğil müslüm bey yan tarafta akıllı yemlikleri var yemliklerin birinde aspur diğerinde çakıllar var az koymuyorum taşı zaten döküyo diğerini yemelerinde sıkıntı yok

hilmi2323

Takipçi Üyemiz
Adı
hilmi
Soyadı
kuru
şimdi de diğer yemlikte ki aspurları dökmeye başladı derdi ne anlamadım stresli değil. kızışmaya başladı ondan mı acaba ama yuvayla da hiç ilgilenmiyor :(

seanpoul58

Uzman Üyemiz
Adı
Ozan
Soyadı
SARIYILDIZ
Çok komik kuş :D Benim erkekte bi ara yemi çok seciyodu döküyodu ama benim erkek yavrulara yem yetiştiremediği için yapıyordu

belki canı sıkılıyor olabilir az kafesten çıkarabilirsiniz yada kafese oyuncak koyabilirsiniz

hilmi2323

Takipçi Üyemiz
Adı
hilmi
Soyadı
kuru
dışarı çıkarıyorum çıkarmasına, keyfi de yerinde radyo sürekli açık oyun olsun diye de yemlikdeki yemler atılır mı allahtan akıllı yemliğe dadanmadı :) kafamı karıştırdı baya hep böyle olursa yem de yetişmez bunlara

hilmi2323

Takipçi Üyemiz
Adı
hilmi
Soyadı
kuru
Timuçin ULUER' Alıntı:
ÇOK HINZIR BİR KUŞUNUZ VAR MAŞALLAH
teşekkürler çok fena ve baskın bir kuş erkeğin bundan çekeceği var :)
bu davranışın nedeni normal mi acaba kızıştığından olabilir mi ?