Bu Kuşlar Kırıkmı Jumbomu?

HakkıBarış

Yeni Üyemiz
Adı
Hakkı
Soyadı
Barışkan
Sevgili abilerim kardeşlerim çoğunuzun tecrübesi benden kat kat fazladır, bilginize danışmak istiyorum. Şuan resimde gördüğünüz kuşlar 2 çiftten alınmadır ve haliye 3.ve 4.yavrular pek iri olmuyo. Rize den bi abim bu resimdeki kuşlardan 1 çift istedi ve bende hangilerinin 1. hangilerinin 3. 4. yavrular olduğunu söyledim,oda bi çiftin 2. ve biçiftin 3. yavrusunu istedi bende gönderdim ancak vay bu kuşlar kırık jumbo değil gibi konuşmuşlar ve çok canını sıkmışlar, dolayısı ile benimde çok canım sıkıldı. Bende bu sitede bir sürü usta abim ve kardeşimin olduğunu bildiğinden affınıza dayanarak sormak istiyorum bu kuşlar kırıkmı ? Yok eğer kırıksa bende annne babalarını aldığım kişiye hesap sorayım gerekirse Rize li abimdende kuşları geri isteyip parasını göndereyim. Saygılarımla

Kuşların Resimlerinin bulunduğu konu aşağıdadır
Not: Kuşlar 2011 Eylül ortasında ve sonuda yem kırmaya başlamışlardır

http://www.muhabbetkusuureticileri.org/tr/Forum/index.php/topic,8363.0.html

amazonia

Uzman Üyemiz
Adı
Bilal
Soyadı
ERDEM
Selamlar Hakkı bey;
Kuşlarınız saf kan mı değil mi bu şekilde net bir yorum asla garanti taşımaz.
Ancak anne/baba resimlerini de eklemelisiniz.
Genel görünüm itibari ile kuşlar kırık olmaya daha yakın ancak 10 numara çiftlerden de bu tarz kırık kabul edilebilecek yavrular çıkabilir.

mksarikaya

Üyemiz
Kuslarınız ince tüy ingiliz muhabbet kuşu,  isteyen istediğini der. Ancak satmadan önce alıcı bu resimlere baktıysa her şeyi zaten net görmüştür. Kuşlar show kuşu vasfında değiller. 

HakkıBarış

Yeni Üyemiz
Adı
Hakkı
Soyadı
Barışkan
Mustafa Kemal SARIKAYA' Alıntı:
Kuslarınız ince tüy ingiliz muhabbet kuşu,  isteyen istediğini der. Ancak satmadan önce alıcı bu resimlere baktıysa her şeyi zaten net görmüştür. Kuşlar show kuşu vasfında değiller.
Teşekkür ederim Mustafa Kemal Bey bende kimseye zaten show vasıflı kuşlar demedim  Birde ben bu kuşları alırken sadece bi yere bakmadım bunlardan daha küçük kuşlara show jumbo diyolardı. Dişilerin kafasının olmadığını söylediğimizde dişi kuşta fazla kafa olmayacağını söyliyolardı. Bilginize...