BU KUŞLAR NE ÖTÜYOR NEDE HAREKET EDİYOR

egeden

Üyemiz
Adı
erkan
Soyadı
cihangir
SELAMLAR ARKADAŞLAR İKİ GÜN ÖNCE PETSHOPTAN BİR YAŞ CİVARI DAMIZLIK BİR DİŞİ BİRDE ERKEK ALDIM DİŞİ KIZIŞMIŞ DURUMDA EVE GETİRDİM KAFESTE ÖYLE DURUYOR İKİSİDE NE ÖTÜYORLAR NEDE HAREKET EDİYORLAR SADECE YEM YERKEN KIPIRDIYORLAR BİRDE BEN KAFESE YAKLAŞTIĞIMDA AŞIRI TEPKİ VERİP ORADAN ORAYA VURUYORLAR KENDİLERİNİ SİZCE NE YAPMALIYIM YARDIM EDİN LÜTFEN

-orhan--

Takipçi Üyemiz
Adı
Orhan
Soyadı
ESKİCİOĞLU
şuanda ikiside birbiri için yeni gibi çünkü ortamları değişti ve yeni yere alışmaları lazım..Bu süreç tamamen size ve kuşunuza bağlı bazılarında 3 gün bazılarında 3 ayı bulabiliyor..Siz olabildiğince rahatsız etmemeye çalışın belli ki sizden korkuyorlar..

Vedat ŞEN

Uzman Üyemiz
Adı
Vedat
Soyadı
ŞEN
Bu durum yeni yuvalarına alıştıkları anda ortadan kalkacaktır endişe etmeyin..

64bit

Uzman Üyemiz
Adı
Tugay
Soyadı
Dereli
Orhan ESKİCİOĞLU' Alıntı:
şuanda ikiside birbiri için yeni gibi çünkü ortamları değişti ve yeni yere alışmaları lazım..Bu süreç tamamen size ve kuşunuza bağlı bazılarında 3 gün bazılarında 3 ayı bulabiliyor..Siz olabildiğince rahatsız etmemeye çalışın belli ki sizden korkuyorlar..

aras78

Uzman Üyemiz
Adı
yusuf
Soyadı
yılmaz
Erkan CİHANGİR' Alıntı:
SELAMLAR ARKADAŞLAR İKİ GÜN ÖNCE PETSHOPTAN BİR YAŞ CİVARI DAMIZLIK BİR DİŞİ BİRDE ERKEK ALDIM DİŞİ KIZIŞMIŞ DURUMDA EVE GETİRDİM KAFESTE ÖYLE DURUYOR İKİSİDE NE ÖTÜYORLAR NEDE HAREKET EDİYORLAR SADECE YEM YERKEN KIPIRDIYORLAR BİRDE BEN KAFESE YAKLAŞTIĞIMDA AŞIRI TEPKİ VERİP ORADAN ORAYA VURUYORLAR KENDİLERİNİ SİZCE NE YAPMALIYIM YARDIM EDİN LÜTFEN
erkan usta burdan mı aldın?

rtsa

Üyemiz
Adı
vedud
Soyadı
erdoğmuş
hocam benimde öyleydi. geçen çarşamba. günü aldım dişimin yanına bir erkek. erkek aldığım yerde en yerinde duramayan kuştu diyebilrim. koydum aynı kafese. öten dişimde ötmemeye başladı hatta ilk geldiğinde saldırdı filan. aradan 1 hafta 10 gün geçti şuan durumları iyi ötüşüp duruyorlar. sıksıkda öpüşüyorlar.  evil_idea kafese 2-3 gün elle müdahale pek fazla yapma. kuşlara biraz zaman tanı. alışırlar rahat ol  ;D

egeden

Üyemiz
Adı
erkan
Soyadı
cihangir
yılmaz hocam evet karstan aldım umut akvaryumdan cumhuriyet lisesinin karşısından

aras78

Uzman Üyemiz
Adı
yusuf
Soyadı
yılmaz
Erkan CİHANGİR' Alıntı:
yılmaz hocam evet karstan aldım umut akvaryumdan cumhuriyet lisesinin karşısından
keşke haber verseydin usta. buraya kadar gelmişsin. tanırım ben o petshopu. neyse inş kısa zamanda yavru alırsın

kayra

Uzman Üyemiz
Adı
BURAK
Soyadı
SİPAHİ
kuşlarınız şuan streste yeni bir ortama geldi daha kendilerinin güvende hissetmiyorlardır belli bir süre sonra ortama alışırlar