Bu kuşları ne yapmalıyım?

Ahmet ERTUNÇ

Üyemiz
Adı
Ahmet
Soyadı
ERTUNÇ
Kafeste 3 tane kuşum var yeşil kuşun cinsiyetin bilmiyorum  :) Çiftleşmeye hazır mı, kuşları ayırmalı mıyım kısacası ne yapmalıyım bu kuşları hiçbir fikrim yok..  Bilen kişiler ne yapmam lazım ne önerirsiniz fikirlerinizi paylaşırsanız gerçekten sevinirim..

BACE

Takipçi Üyemiz
Adı
Deniz
Soyadı
Yılmaz
Abi üstadlar daha iyi bilir ama mavi beyaz burun eti kahverengilesmis  çiftleşmeye hazir ama diğer2 sinin bIraz daha vakti var gibi

Ahmet ERTUNÇ

Üyemiz
Adı
Ahmet
Soyadı
ERTUNÇ
Anlamadım bende bir türlü... Sarı kuş erkek diye biliyorum, yeşil kuşu ayırdım birbirleriyle ilgilenmiyorlar tekrar birleştirdim.. buradan bilgi almak istedim bende  :)

Ahmet ERTUNÇ

Üyemiz
Adı
Ahmet
Soyadı
ERTUNÇ
Şimdi ben kuşları bu şekilde ayırdım.. Yeşil kuşun umrunda değil gibi devam ediyor ama beyaz ve mavi kuş bağırıp yan yana gelebilmek için tellere yapışıyorlar.. Beyaz ve mavi kuşu bir araya koydum yeşil kuşu da ayırdım böyle olunca. Sizce bunlar eş olmuş mudur?

yosuncan1

Uzman Üyemiz
Adı
fatih
Soyadı
mansız
Öyle aynı kafese koydum eş oldu mu eş olmaz ;-) siz kuşlara süre verin ve gözlemleyin anlaşmaya birbirlerine yem kusmaya baştadıklarında eş olma yolunda ilerlemiş olacaklar. Bereketli üretimler