BU KUŞLARI SATMIŞLAR YORUMU SİZE BIRAKIYORUM İLE İLGİLİ LÜTFEN OKU

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

s.erben

Uzman Üyemiz
Adı
satılmış
Soyadı
erben
ARKADAŞLAR BEN ÖNCELİKLE KİMSENİN AVUKATLIĞINI VEYA ŞU HAKLI BU HAKLI DEMEK İÇİN YAZMIYORUM. BEN ERKAN KARDEŞİMİZLE GÖRÜŞTÜM OLAYI KISACA ANLATIYIM SİZEDE ERKAN I ERZURUMDAN Bİ ABİMİZ ARAMIŞ VEKUŞ İSTEMİŞ ERKANDA 3 DEĞİŞİK ÇİFT İN RESMİNİ GÖSTERMİŞ VE İÇİNDEN 1 ÇİFTİNİ BEĞENMİŞ AYRICA 1 TANEDE TEK DİŞİ İSTEMİŞ ERKAN DA CUMARTESİ GÖNDERECEKMİŞ AMA ARABA BULAMADIĞI İÇİN GÖNDEREMEMİŞ BU ABİMİZDE PAZAR GÜNÜ GÖNDER DİYE ISRAR ETMİŞ ERKAN PAZAR GÜNÜ GÖNDERMEM SIKINTILI KUŞLAR ZARAR GÖRÜR DESEDE OLSUN BİŞEY OLMAZ GÖNDER DEMİŞ VE ERKAN DA GÖNDERMİŞ KUŞLARDA HAVANINDA SOĞUKOLMASIYLA 24 SAAT LİK YOLA DAYANAMAMIŞ VE BİRİ ÖLMÜŞ DİĞER İKİSİDE RAHATSIZLANMIŞ. AMA SONRA O ÖLEN KUŞUN YERİNE 1 ÇİFT KUŞ VERMİŞ HATTA ERKAN IN ORAYA O  ALAN KİŞİNİN ARKADAŞLARI GELMİŞ VE KENDİLERİ SEÇMİŞ VE ERZURUM A ULAŞMIŞ KUŞLAR YANİ ERKAN İYİ NİYETLİ OLDUĞU GÖSTERMİŞ AYRICA DİĞER İKİ KUŞDA DÜZELMİŞ VE ŞUANDA HERHANGİ BİR SIKINTILARI YOKMUŞ . ARKADAŞLAR Bİ İNSANI KÖTÜLEMEK KOLAY AMA ÖNCE ŞUNU SORMAK İSTİYORUM SİZE BU İŞTEN PARA KAZANMAK İSTEYEN VE İYİ KÖTÜ İSMİNİ DUYURAN BİR KİŞİ İSMİNE LEKE SÜRÜLSÜN İSTER Mİ LÜTFEN YORUM YAPARKEN ÖNCE KARŞI TARAFI DA DİNLEYELİM ...

enginersin

Uzman Üyemiz
Adı
engin
Soyadı
ersin
Satılmış bey bizler konunu dışında olan çevresine elimizden geldiğince yardım etmeye çalışan kişilerden oluşan bir topluluğuz ancak Zeki beyin açmış olduğu konuda öncelikle ismi geçen kişiye herhangi bir ithamda bulunulmadı sadece bu şekilde işler yapanlara toplu olarak isyan edildi şimdi isim açıklandıktan sonrada önceden erkan bey ile yaptığı alışverişlerden sorun yaşıyan arkadaşlarda sitemlerini bildirdi hadi bunlara bir tesadüf diyelim ben size şukadarını söyliyeyim eğer ben kuş yollayacaksam gerekli yol süresi , hava şartları , ortam müsait değilse kesinlikle ve kesinlikle kuş göndermem isterse bana 10 kat 20 kat fazla para versinler o olayda suçlu sadece erkan bey değil muhatabı olan kişide suçludur ya nasıl bir akla hizmettirki o canım kuşları 24 saatlik bir yolculuğa nasıl gönderiliyor ve sizin dediğiniz gibi nasıl gönderme konusunda ısrarcı olunuyor pes doğrusu herşeyi birkenara bırakalım hastaydı veya değildi neyse sonuçta küçücük kuşlar bunlar insan bile okadar yolculuktan sonra turşusu çıkıyorki onlara ne kalmış yok arkadaşım kimse su üstüne çıkmasın resimden beğenipte otobüle trenle kuş yollamaya ben kattiyen karşıyım
kimsede resme bakıp kuş almasın satanda 3 kuruş aşşağıya satsın elden teslim etsin bunu vebali büyük

zeki ankara

Uzman Üyemiz
Adı
Zeki
Soyadı
Mülayim
anlaşılan satılmış sen erkan yetimle arkadaşsın.ne demişler arkadaşını söyle kim olduğunu söyleyeyim diye.birincisi erkanın yaptığı bu yeni bir iş değil.çoşkunla aynı mesele yaşandı.izmirserinofilden neden ihraç edildi.ayrıca kimse kimseyi kandirmasın yolculuk esnasında hiçbir kuş ölmez.ben defalarca hataydan kuş aldım ama hiç hastalanmadı.haldeki arkadaşlarda değişik illerden kuşlar alıyorlar hemde yüzlerce hiç biri hastalanmıyor.sen 500-600 tl.para alarak eğer bu şekilde kuş gönderiyorsan bilerek yapıyorsun anlamınada geliyor.hadi 1 tanesi hastalanır.hepsidemi hastalanır.ayrıca erkan yetime karşı hiç bir şuçlama veya bir hakaret varmı.bu şekilde alışveriş yapılmasın deniyor.kimse erkan böyle veya şöyle diye bir şey demedi.bu alınganlık neden.zaten erkan yetimi tanıyan tanıyor tanımayanlar kuş alıyor sonuda böyle oluyor.erkan yetimi izmirde yaşıyor ama yavaş yavaş türkiye tanıyor.ben bu yazıyı yazdıktan sonra bana özelden çok mesaj geldi abi ismile şunlar olabilirmi diye en baştada erkanın ismi vardı.benim veya başkasının erkanla işi yok.sadece biz bu tür işlerin yapılmasına karşıyız.bu erkan yetim değilde zeki mülayimde olsa çıkıp yazılacak.bundan hoşnut olsanızda olmasanızda ergeç yapılan yamuk ortaya çıkacaktır.bu hayatın kanunu.

kervanser

Sayfa Yöneticisi
Yönetici
Web sitesi
www.muhabbetkusuureticileri.org
Adı
Selahattin
Soyadı
GÜÇLÜ
ARKADAŞLAR BUGÜN İŞLERİN YOĞUNLUĞUNDAN VE 5 SAATLİK ELEKTRİK KESİNTİSİNDEN DOLAYI FORUMA GİREMEDİM VE BU KONULAR BURALARA KADAR GELDİ ARKADAŞLAR BU KONUDA ONLARCA KEZ YAZILDI ÇİZİLDİ KİMSE TANIMADIĞI KİŞİDEN VE SATICIYI ARAŞTIRMADAN KUŞ ALMASIN, ALMASIN, ALMASIN KONUYU KİLİTLEDİM KİMSE BU KONUDA BAŞKA BİR KONU AÇMASIN

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...